Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ochutnávka tvorby Laufen CZ na ISH ve Frankfurtu

Letos od 10. do 14. března otevře své dveře veřejnosti jeden z největších veletrhů koupelnového designu a stavebních technologií, ISH ve Frankfurtu.

Přes 2000 vystavovatelů z celého světa představí návštěvníkům své novinky a inovace v několika speciálně upravených halách. Jako motto letošního ročníku koupelnové sekce bylo zvoleno Water for people.

Na potřeby svých koncových zákazníků se orientuje také společnost Laufen CZ, která na veletrhu uvede své produkty značky Laufen. Můžete se těšit na premiérové představení realizací výrazných designerů Konstantina Grcice a Toana Nguyena, kteří své kolekce z materiálu Saphir Keramik v minulém roce předvedli pouze jako koncept.

K vidění budou jednak unikátní umyvadla a vany, v případě Nguyena také koupelnový nábytek. Právě Nguyen již za svůj návrh umyvadla získal Design Plus Award 2015. Své místo na veletrhu budou mít ale i stálice jako jsou kolekce Saphir Keramik a Kartell by Laufen, v rámci které se představí nové 120 cm umyvadlo.

V případě, že se rozhodnete navštívit halu číslo 3.1, naskytne se vám pohled na kolekce a produkty, které v sobě kombinují jak špičkový design, tak nejnovější technologie.


 
 
Reklama