Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyšperkovaná koupelna s volně stojící vanou

Kaldewei Meisterstücke - nové volně stojící koupací vany - jsou charakteristické svým bezespárovým smaltovaným panelem a přímočarým designem.

Díky hladkému, velkoplošnému smaltovanému panelu, který vytváří dojem, že je volně stojící koupací vana vytvořena z jednoho odlitku, vzniká nová interpretace moderního designu, která se odráží v čistém vedení linií a puristickém pojetí tvaru. Vany Meisterstücke odpovídají požadavku na velkorysé architektonické ztvárnění koupelny s koupací vanou umístěnou volně v prostoru. „Meisterstücke jsou určeny pro bytovou výstavbu vyšší třídy, jako jsou například nadstandartní loftové byty, stejně jako pro provozovatele a investory pětihvězdičkových hotelů.“ líčí využití této exkluzivní řady výrobků Arndt Papenfuß, vedoucí marketingu Kaldewei.

Ještě před oficiálním uvedením na trh vyznamenala rada pro design Meisterstück Centro Duo Oval renomovanou cenou za design Interior Innovation Award – Best of Best 2014. Porota tímto vyznamenáním ocenila velký inovační potenciál a pokrokové ztvárnění nové volně stojící koupací vany s panelem ze smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm.

Meisterstück Centro Duo Oval vana Kaldewei
Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama