Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hranaté okapy jako designový doplněk moderních budov

Žlaby a svody mohou vypadat dobře a plnit přitom dokonale svou funkci i na moderních stavbách. Dokazují to speciální hranaté svody PREFA v kompletním hliníkovém systému. Díky stylovému a jednoduchému vzhledu jsou ideálním řešením pro odvodnění střech designových domů.

Kvalitní konstrukce, co nejnižší hluk při průtoku vody a upevnění, které téměř není vidět. Protlačované svody PREFA s čtvercovým průřezem mají tloušťku 1,6 mm a šířku/hloubku 100 mm. Jejich instalace je možná díky trnu se závitem M10, který se na okap upevňuje průběžným profilem na zadní straně. Na moderní fasádě tak nejsou svody žádným rušivým prvkem s nežádoucími výstupky či objímkami.

Hliníkové hranaté okapy PREFA jsou tvořeny řadou konstrukčních prvků, které se dají navzájem spojovat. Jedná se o kolena s úhlem 72° a žlaby nebo kotlíky se svody stejného tvaru. Jednotné a důmyslné komponenty pro čtvercový odvodňovací systém se připevňují rychle a jednoduše. Zákazníci si mohou vybrat z několika variant barev nebo zvolit přírodní podobu hliníku, nyní jsou k dispozici i tři barvy s povrchovou úpravou P.10, na kterou je poskytována záruka 40.





PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.
logo PREFA Aluminiumprodukte s.r.o.

Vyrábí hliníkové střešní a fasádní systémy v mnoha barevných odstínech, včetně kompletního sortimentu příslušenství. PREFA je také výrobcem montážního systému k solárním a FVE panelům. Záruka 40 let na kvalitu materiálu a u povrchové úpravy P.10 rovněž ...

 
 
Reklama