Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové webové stránky TATRAMAT

Naším cílem při tvorbě nových stránek bylo Vás přehledněji informovat o našich produktech a službách.

Ideální řešení ohřevu vody

Tam, kde se rozhoduje o kvalitě a výkonu, neexistuje žádný kompromis. Ohřívače vody Tatramat Vám poskytují ideální spojení těchto vlastností.

Díky nejnovějšímu know-how, zodpovědnému přístupu a nejmodernějším technologiím využívaným nejen při výrobě, ale i samotném vývoji se naše produkty vyznačují:

Jednoduchou instalací

Univerzální závěs zabezpečuje bezproblémovou výměnu ohřívače vody značky Tatramat až za 98 % ohřívačů na trhu. Starý ohřívač vody jednoduše sundáte ze stěny a nový zavěsíte na jeho místo bez nutnosti vrtat nové otvory či měnit závěsné šrouby. Dlouhodobě stejné připojovací rozměry G ½” pro nástěnné a G 1” pro stacionární ohřívače vody zaručí připojení na vodovodní síť bez potřeby dodatečné rekonstrukce.

Vysokou bezpečností

Našim produktům byly udělené certifikáty VDE, které je možné získat až po splnění nejpřísnějších evropských kritérií z hlediska bezpečnosti. Vysoký stupeň elektrického krytí IP 24-25 potvrzuje bezpečnost provozu ohřívačů vody značky Tatramat. Ty disponují mimo bezpečnostního termostatu a resetovatelné tepelné pojistky, které zabezpečují ochranu před přehřátím, i ochranou proti mrazu.

Vynikající kvalitou a dlouhou životností

Vnitřní nádrže jsou smaltované vysoce kvalitním smaltem, který byl oceněný prestižním certifi kátem EEA jako první ve střední a východní Evropě. Ten spolu s nadměrně velkou hořčíkovou anodou zabezpečuje maximální odolnost vůči korozi. Při výrobě ohřívačů vody značky Tatramat se využívají nejmodernější technologické procesy, realizuje se stoprocentní kontrola těsnosti, smaltu, elektrické bezpečnosti i koncového produktu.

Vysokým komfortem a spokojností zákazníka

Ohřívače vody značky Tatramat šetří Vaše peníze. Díky minimálním tepelným ztrátám, které jsou zabezpečené silnou dvousložkovou polyuretanovou izolací, neuniká energie do okolí, ale je využitá na to, na co je určená, tedy na ohřev či udržení teploty vody.
V našich ohřívačích vody je díky modernímu konceptu vtoku zabezpečené optimální vrstvení vody. Nedochází tedy k promíchávání už ohřáté a vtékající studené vody. To umožňuje odebrat z ohřívače vody vysoké množství teplé vody bez nutnosti dohřevu. Ohřívače vody jsou vybavené signalizací ohřevu a jejich nastavení je pomocí otočného knofl íku nebo tlačítek úplně jednoduché.
Společnost poskytuje zákazníkům aktivní technickou podporu a poradenství, zabezpečuje spolehlivý a vždy dostupný servis po celé České republice.

Spojením dlouholetých zkušeností s výrobou ohřívačů vody, zodpovědného přístupu a nejmodernějších technologií ve výrobním procesu dosahují ohřívače vody značky Tatramat vysokou úspornost, dlouhou životnost a nadstandardní komfort, díky čemu se prosadily nejen na domácím trhu, ale i na trzích v Evropě.

Anketa k volbě ohřívače vody Tatramat a novým webovým stránkám.


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama