Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový splachovací systém Geberit Omega

Dokonalá všestrannost Vysoké nároky na design ze strany zákazníka či atypická stavební situace – splachovací nádržka a ovládací tlačítka Geberit Omega si poradí se vším.

Vysoké nároky na design ze strany zákazníka či atypická stavební situace – splachovací nádržka a ovládací tlačítka Geberit Omega si poradí se vším. Montážní prvky jsou k dispozici ve třech stavebních výškách v rozmezí od 82 cm do 112 cm a splachování může být řešeno zepředu, shora nebo jako oddálené. Tímto splachovací systém Omega poskytuje dokonalou všestrannost v oblasti flexibility a estetiky.

Geberit Omega představuje nejnovější generaci splachovacích systémů pod omítku. Nabízí vynikající splachovací výkon, minimální nároky na prostor a maximum flexibility a estetiky. Ačkoliv jsou ovládací tlačítka Omega ve srovnání s tlačítky řady Sigma výrazně menší, zůstává vnitřek splachovací nádržky i nadále pohodlně přístupný.

Osvědčená a známá technika
Splachovací nádržka Omega pod omítku má hloubku pouhých 12 cm, je k dispozici ve třech stavebních výškách (82 cm, 98 cm a 112 cm) a v obou instalačních systémech Geberit (Duofix a Kombifix). Díky tomu si poradí s každou stavební situací. Nádržka má dva servisní otvory a tlačítko splachování lze proto umístit jak zepředu, tak shora (stavební výška 112 cm pouze zepředu).

 
 
Reklama