Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nenápadný odtok ve stěně Geberit

Ideální pro sprchy v úrovni podlahy. Jednou z posledních inovací firmy Geberit je přesunutí sprchového odtoku z podlahy do stěny.

Jednou z posledních inovací firmy Geberit je přesunutí sprchového odtoku z podlahy do stěny. Díky přemístění odtoku můžete navrhovat podlahu jako nepřerušenou plochu a koupelna tak navozuje opticky velmi uhlazený a čistý dojem.

Designový a praktický zároveň. Součástí odtoku je sítko na zachytávání vlasů, které lze jednoduše vyjmout a vyčistit. Kromě toho je možné v přední části stěny u odtoku nainstalovat také sběrný profil, ve kterém se mohou shromažďovat nečistoty a usazeniny, které se pak při úklidu jen setřou. To vše zajišťuje snadnou údržbu a úklid.
Kryt odtoku je k dispozici ve čtyřech různých povrchových úpravách: lesklý chrom, nerezová ocel, alpská bílá nebo rámeček umožňující vyplnění vlastními obklady. Kryt lze velmi lehce instalovat.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama