Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Designové tlačítko splachování Geberit Sigma70

Tenká deska ze skla nebo nerezové oceli, která jako by se vznášela několik milimetrů před stěnou, bez jakýchkoliv tlačítek – to je vše, co dnes milovník krásného designu potřebuje ke spláchnutí WC.

Tenká deska ze skla nebo nerezové oceli, která jako by se vznášela několik milimetrů před stěnou, bez jakýchkoliv tlačítek – to je vše, co dnes milovník krásného designu potřebuje ke spláchnutí WC. Díky servo technologii, která je skrytá ve stěně, stačí pro aktivaci malého či velkého spláchnutí jen lehký dotyk.

I když je tlačítko Geberit Sigma70 plné nejnovějších technologií, jeho instalace trvá jen chvíli a ke svému provozu nepotřebuje napojení na elektrický proud. Ovládací tlačítko Sigma70 lze použít s jakoukoliv splachovací nádržkou Geberit pod omítku z řady Sigma. To znamená, že montáž zvládnete pouze v několika krocích bez použití jakéhokoliv nářadí.
Bílá, hnědá nebo černá skleněná deska nebo deska z nerezové oceli vyzdvihne interiér každé koupelny. A pokud byste chtěli ještě něco speciálního, desku lze vyrobit na zakázku z Vámi vybraného materiálu a dle Vašeho designu.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama