Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Komfort pouhým dotykem – elektronické ovládání van

Volně stojící koupací vany jsou ve velkoryse řešených koupelnách centrem pozornosti a současně oázou wellnessu.

Svojí elektronickou armaturou Comfort Select nabízí špičkový výrobce Kaldewei možnost instalace volně stojících koupacích van v prostoru bez pomocných prvků, jako jsou například vnější stojánkové baterie. Z vany se tak stává kus nábytku a designový objekt exkluzivní koupelnové architektury.

Systém baterie Kaldewei Comfort Select, kterou vyvinula uznávaná vývojová kancelář Phoenix Design, se skládá ze tří součástí, které lze navzájem kombinovat - ovládacího panelu s elektronickou řídicí jednotkou, napouštěcí a vypouštěcí soupravy a sprchové hadice. Ovládací panel s elektronickou řídicí jednotkou je možno vestavět do okraje vany tak, že téměř nevyčnívá. Elektronická armatura Kaldewei Comfort Select s ovládacím panelem reguluje přítok a odtok vody, její teplotu, a také nastavuje funkci sprchové hadice. Podle šířky okraje vany je možno sprchovou hadici zapustit do něj, nebo ji upevnit zvenku na vanu pomocí speciálního držáku.
Armaturu lze samozřejmě aplikovat i pro klasické vany z hodnotné smaltované oceli Kaldewei 3,5 mm a lze ji kombinovat se všemi běžnými koupelnovými armaturami.


Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama