Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový specializovaný e-shop na nádrže na dešťovou vodu

Společnost GLYNWED s.r.o. spustila nový e-shop specializovaný pouze na akumulační nádrže na dešťovou vodu. Najdete v něm všechny akumulační nádrže na dešťovou vodu z programu GARANTIA.

Do nabídky jsou zařazeny podzemní akumulační nádrže GARANTIA Columbus, Cristall i Li-Lo v různých objemech od 1600 l až po 10 000 l, které se vyznačují mnoha výhodami. Jsou monolitické, samonosné a není třeba je obetonovávat. Na všechny tyto nádrže poskytujeme záruku 15 let.

Kromě podzemních akumulačních nádrží, které se instalují do nezámrzné hloubky a umožňují tak prakticky celoroční využívání dešťové vody, jsou v nabídce e-shopu i nadzemní nádrže nejrůznějšího designu. Tyto nádrže slouží hlavně pro zálivku zahrady a mnohé z nich plní také určitou dekorační funkci.

V e-shopu najdete také kompletní nabídku příslušenství ke všem nádržím.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama