Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TECElux WC terminál

Instalační systém TECElux nabízí tiché a úsporné splachování, výšku nastavitelnou kdykoliv i po instalaci a odtah pachů.

Instalační systém TECElux je složen z inteligentního montážního rámu a designové skleněné krycí desky s integrovaným elektronickým ovládáním, které tiše a úsporně spláchne.

Instalační systém TECElux je složen z inteligentního montážního rámu a designové skleněné krycí desky s integrovaným elektronickým ovládáním, které tiše a úsporně spláchne.
Funkce „sen-Touch“ umožňuje jemným dotekem tlačítka spustit malé či velké spláchnutí.
Do vzdálenosti 10 mm je tlačítko aktivováno i bezdotykově, elektronické splachování TECElux sen-Touch využívá senzoru, který zaregistruje osobu v blízkosti toalety a aktivuje podsvětlení splachovacích tlačítek. Tlačítka jsou podsví­cená úspornými LED diodami.






Další funkcí TECElux je „m-lift“, což umožňuje nastavovat výšku klozetu kdykoli, a to i po nainstalování. Klozetovou mísu není třeba demontovat. Uživatel může jednoduchým způsobem změnit výšku celé toalety kdykoli v rozmezí 8 cm díky vřetenové tyči.
Krycí deska z bezpečnostního skla se pohybuje spolu s klozetem, což znamená, že nedojde k narušení vzhledu mezerami či spoji.



Toaleta bez zápachu, i to je TECElux!

TECElux umožňuje odtah pachů pomocí inovativ­ního filtru s aktivním uhlím. Nově vyvinutý systém odtahu pachu „ceramic-Air“ pracuje neviditelně, tiše a bez rušivých stoupavých vůní. Pachy jsou odsávány přímo u místa vzniku a vyčištěný svěží vzduch je odveden zpět do místnosti. Odtah pachu se automaticky spustí po rozpoznání uživatele a vypne se krátce po spláchnutí. Díky tomu nedochází ke zbytečnému plýtvání elektřiny. Žádný zápach nemá šanci!
 
 
Reklama