Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sprchový žlab s EPS tělesem s nerezovým rámem a krytem

Sprchový žlab "PRIMUS-LINE" s integrovaným spádováním 3 % do odtokového žlábkuje je odizolován proti vodě izolačním nátěrem s textílií nakašírovanou tkaninou s přesahy na dlouhých stranách modulu. Stavební výška jen 79 mm.

Sprchový žlab
Sprchový žlab "PRIMUS-LINE" se stavební výškou jen 79 mm

Sprchový žlab "PRIMUS-LINE" s ležatým odtokem DN50, rozměr 1200 x 200 x 79 mm s centricky umístěným odtokovým žlabem, s ležatým odtokem, se zápachovou uzávěrkou “PRIMUS” (25 mm vodního sloupce), s nerezovým rámem (vnější rozměr 498 x 68 x 13 mm) a nerezovým krytem Standard 480 x 50 mm.

Modul je vyroben z EPS 40 polystyrenu s integrovaným spádováním 3% do odtokového žlábku a je odizolován proti vodě izolačním nátěrem s textílií nakašírovanou tkaninou s přesahy na dlouhých stranách modulu. Slouží k přímému napojení vodorovných kontaktních-alternativních vodotěsných izolací - hydroizolačních stěrek.

Směr připojení odtokuje pevný a je orientován do prostoru podlahy, délku modulu lze libovolně upravovat řezáním (min. je 600 mm) nebo prodloužit přikládáním prodlužovacích prvků (HL531V) Nelze řezat drážku pro odtokové potrubí do nosného modulu!! Minimální stavební výška modulu je 79 mm. Stavební ochranný kryt rámu je v balení výrobku. K nalepení se používá neexpandující PUR pěna nebo stavební lepidlo.

Maximální průtok 0,6 l/s. Výška rámečku 13 mm, na objednání á 5mm (18, 23, 28 mm).


HL Hutterer & Lechner GmbH
logo HL Hutterer & Lechner GmbH

HL Hutterer & Lechner GmbH - výrobce sanitární - odtokové, sifónové a připojovací techniky z plastů. Zápachové uzávěrky, zpětné armatury, vpusti, vtoky. Pro kuchyně, koupelny, balkóny, klimatizaci. Těsnící manžety pro prostupy a lapače splavenin.

 
 
Reklama