Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky v sortimentu WAVIN Ekoplastik

Společnost WAVIN Ekoplastik představuje novinky pro rok 2014.

  • Wavin AS – odhlučněný systém vnitřní kanalizace
    Systém Wavin AS je určen pro připojovací, odpadní, větrací a dešťové potrubí vnitřní gravitační kanalizace v budovách. V nabídce jsou potrubí a tvarovky v dimenzích DN 50, 75, 100, 125, 150 a DN 200.
  • Wavin HT – systém vnitřní kanalizace s třívrstvou konstrukcí potrubí
    Plastový potrubní systém Wavin HT je určen pro připojovací, odpadní, větrací a dešťové potrubí vnitřní gravitační kanalizace v budovách.
  • KG 2000 a KG
    KG 2000 - moderní vyspělý systém kanalizačních trubek a tvarovek je určený pro výstavbu kanalizace v náročných podmínkách. KG potrubí je vyrobeno v souladu s normou ČSN EN 1401-1 a ČSN EN 13476-2. Výhodou tohoto systému je možnost napojení do všech šachet Wavin bez nutnosti použít přechodové tvarovky.

  • Nové tvarovky pro Wavin X-Stream
    Některé vstřikované tvarovky korugovaného potrubního systému Wavin X-Stream budou nahrazeny tvarovkami ruční výroby. Například tvarovku, kterou bylo možné použít jako hrdlovou nebo čepovou zátku, nově nahradí tvarovky dvě. Některé vstřikované T odbočky nově nahradí odbočky ručně vyráběné.

  • PRO-TV
    Novinkou v sortimentu kanalizačních potrubí společnosti WAVIN je svařovaný systém PRO-TV pro gravitační kanalizace z materiálu PE-HD. Kanalizační systém PRO-TV je díky svařovaným spojům maximálně těsný, takže nedochází k prosakování odpadní vody do půdy a spodních vod, a opačně k infiltraci spodní vody při tlaku na potrubí.
  • Nová řada Compact Pipe a rozšíření nabídky SafeTech RC
    Pro sanace stávajících potrubí uvádí WAVIN novou řadu potrubí Compact Pipe, které instaluje novou PE trubku tak, že těsně přilne zevnitř k stěnám stávajícího potrubí (close-fit).
  • Wavin TS – potvrzení RC kvality dodáváno automaticky
    Potvrzení RC kvality je nově k potrubí Wavin TS dodáváno automaticky. Wavin TS je koextrudované třívrstvé potrubí PE 100 RC certifikované dle technického předpisu PAS 1075 (typ 2).
  • Svářečka WAVIDUO 315
    Aktuálně mají zákazníci možnost zakoupit jednu svářečku na elektrospojky Waviduo pro odpadní systém HDPE, kterou je možno zavařit celou výrobní řadu a to od průměru d 40 až po d 315, žádný jiný aparát již není potřeba, tak jak tomu bylo dříve pro dimenze větší d 200.

Wavin Czechia s.r.o.
logo Wavin Czechia s.r.o.

Společnost Wavin je přední světový výrobce a dodavatel plastových potrubních systémů pro rozvody vody, topení a plynu. Specializuje se i na systémy pro hospodaření s dešťovou vodou a realizaci či sanaci inženýrských sítí. V České republice působí od roku ...

 
 
Reklama