Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Série Nova Pro - novinka v nabídce KOLO

Dokonale navržena z hlediska funkčnosti a estetiky. Taková je nejnovější kolekce keramiky a nábytku NOVA PRO značky KOLO. Nahrazuje mnoho let známý bestseller - řady keramiky Nova a Nova Top.

Za dobu více než 20 let se prodalo až 8,7 milionů kusů výrobků řady Nova a Nova Top, které jsou instalovány ve více než 6 tisících veřejných budovách a milionech soukromých koupelen. Tyto série byly naprostými lídry v oblasti vybavení projektů v celé střední Evropě.

Nyní přišel na řadu nástupce…

Kolekci Nova Pro tvoří 115 produktů v 5 funkčních a zároveň designových řadách navržených pro koupelny různého typu a určení. Mohou být použity pro aranžování koupelen jak v bytech, rodinných domech, tak ve veřejných objektech. Platí to rovněž pro sanitární místnosti se zvláštními požadavky na funkčnost a hygienu, mimo jiné v nemocnicích, pečovatelských domech, školách nebo mateřských školkách.

Dvě řady produktů Nova Pro, v oválném nebo obdélníkovém designu, jsou zde pro dokonalé sladění s odpovídajícím stylem koupelny. Obě řady nabízejí různé modely umyvadel v několika rozměrech. Lze je doplnit sloupem, polosloupem, spodními skříňkami nebo instalovat na desku nebo do desky. Díky tomu je možné vytvořit prostor, který bude nejen dokonalý svým vzhledem, ale umožní i optimální využití každého prostoru.

Výrobky Nova Pro Pico jsou navrženy pro malé koupelny. Nabízejí i ta nejmenší umyvadla (šířka 36, 45 cm), která spolu se závěsným WC s délkou pouze 48 cm poskytnou potřebné vybavení a přitom pomohou zachovat maximální funkčnost koupelny.

Řada Nova Pro Bez Barier je odpovědí na potřeby starších a postižených osob. Kromě produktů s ergonomickými tvary a rozměry zvyšujícími jejích funkčnost pro osoby s omezenými pohybovými schopnostmi, obsahuje tato řada rovněž speciální sedátko a antibakteriální záchodové prkénko.

Série Nova Pro Junior, která vznikla s myšlenkou na ty nejmenší, se výborně osvědčuje např. v mateřských školách. Nízká záchodová mísa, barevné ovládací tlačítko pro závěsné WC, barevná sedátka a malá umyvadla vytvářejí dětem přívětivé prostředí a výrazně usnadňují vstup do „téměř dospělého” světa.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama