Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Partnerská akce DZ Dražice / E.ON

Pro nové i stávající zákazníky E.ONu jsme společně připravili zvýhodněnou cenu za odběr elektřiny i zemního plynu a k tomu navíc slevu na vybraný ohřívač vody ze sortimentu DZ Dražice.


V roce 2013 začala spolupráce mezi DZ Dražice a energetickou společností E.ON. Je zaměřena na vzájemné podpoře ve dvou různých oblastech. Pro nové i stávající zákazníky E.ONu jsme společně připravili zvýhodněnou cenu za odběr elektřiny i zemního plynu a k tomu navíc slevu na vybraný ohřívač vody ze sortimentu DZ Dražice. Tím zákazník získá dvě výhody najednou: uzavře zvýhodněnou nabídku na odběr energie a vymění svůj stávající ohřívač vody za úspornější nový ohřívač OKHE Smart.

V roce 2013 využilo této nabídky více než tisíc spokojených zákazníků, kteří ocenili, že uspoří 5 % nákladů na energii a dalších 15 % za ohřev vody v inteligentním ohřívači Smart. A navíc mají možnost zakoupit ohřívač se slevou 40 %. To udělá radost, když Vám za rok v peněžence za elektrickou energii zůstane navíc až 1 900 Kč.

A co takhle dostat ohřívač zdarma jen k nakupované energii, i na této myšlence společně pracujeme.

Spolupráce společností E.ON a Družstevní závody Dražice proběhla také na sportovním poli. Společně jsme podpořili E.ON Junior Cup 2013, turnaj pro mladé a nadějné fotbalisty. Tady se do hledáčků lovců talentů může dostat i budoucí fotbalová hvězda a nebo ohřívač vody z Dražic. Současně s fotbalovým turnajem probíhala akce E.ON Rodinný fotbálek. Je to čas na své blízké, na hru a zábavu. Je to taktéž zastřešující název pro řadu fotbalových aktivit, kterými společnost E.ON s DZ Dražice podporují aktivní život celých rodin a pomáhají rozvíjet talent malých fotbalistů.

V tomto roce se společně zúčastníme akce E.ON Citi; ta se bude konat ve více než 65 městech. Tým E.ON Citi bude nenásilnou formou prezentovat úspory energií a tím i vstřícný krok k životnímu prostředí. V průběhu celé akce se budou moci zákazníci společnosti E.ON zúčastnit soutěže o ohřívače vody OKHE Smart.


DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.
logo DRUŽSTEVNÍ ZÁVODY DRAŽICE - strojírna, s. r. o.

Značka DZ Dražice, která existuje již od roku 1956, je Vaší zárukou kvality, výkonu a hodnoty ohřívače vody. Základem filosofie společnosti DZ Dražice je spokojenost zákazníků s našimi ohřívači vody. Právě tato spokojenost patří mezi hlavní důvody věrnosti ...

 
 
Reklama