Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Plastové fitinky Roth s úpravou PressCheck pro rozvody pitné a otopné vody

Pro spolehlivou instalaci trubek pro rozvody topení a pitné vody v budovách zavedl Roth úspěšně na trh vysocevýkonné plastové fitinky z PPSU (polyfenylsulfon), které jsou inovační tvarem i funkcí.

I po osvědčení v praxi pokračovala firma Roth v jejich dalším technickém rozvoji. Specialista ve zpracování plastů předal svoje dlouholeté know-how s moderními plasty na druhou generaci plastových fitinek Roth.
Nové plastové fitinky jsou nejenom dalším stupněm vývoje, nýbrž i skutečnou inovací svým tvarem i funkcí. Při dodržení osvědčených pozitivních vlastností se nové fitinky představují až do rozměru 32 ještě kompaktnějším provedením. Tím získávají ještě větší montážní komfort při zvýšení bezpečnosti díky integrované úpravě Roth PressCheck.

Plastové fitinky Roth s úpravou PressCheck pro rozvody pitné a otopné vody

ALPHATEC comfort systems s.r.o.
logo ALPHATEC comfort systems s.r.o.

Nabízíme řešení teplovodního vytápění a chlazení pomocí podlahových i stropních systémů. Elektrické topné kabely a rohože pro temperování i vytápění. Elektrická přímotopná i sálavá topidla. Tepelná čerpadla pro ohřev vody. Zónovou a centrální komfortní ...

 
 
Reklama