Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

FV plast láká návštěvníky na novinky do Brna

Přijměte pozvání na veletrh IBF (23.- 26.4.2014, brněnské výstaviště) do Informačního centra firmy FV Plast v pavilonu P - stánek č. 141, kde Vás seznámíme s naším výrobním portfoliem i s novinkou FV ENERGEO.

Společnost FV Plast, a.s., český výrobce plastových systémů pro tlakové rozvody pitné vody a teplé užitkové vody, ústředního a podlahového vytápění s tradicí od roku 1990 srdečně zve své obchodní partnery a zákazníky z řad laické i odborné veřejnosti k návštěvě dalšího ročníku mezinárodního veletrhu IBF, který se uskuteční v rámci Stavebních veletrhů Brno ve dnech 23. – 26. dubna 2014 na brněnském výstavišti.

Informační centrum firmy FV Plast zájemci najdou v pavilonu P na stánku č. 141. Zástupci společnosti je seznámí s kompletním výrobním portfoliem společnosti – se systémem FV PPR pro tlakové rozvody vody, topení a vzduchu včetně trubek velkých průměrů až do 250 mm a s jednoduchým a spolehlivým systémem FV THERM pro podlahové vytápění do rodinného domu, bytu i do firmy.

Novinkou pro letošní rok je systém pro primární okruhy tepelných čerpadel země/voda FV ENERGEO, kompletní systém trubek, tvarovek, geotermálních sond a rozdělovacích komponentů určený k získávání nízkopotenciálového tepla ze zemské kůry pomocí tepelných čerpadel.

Proti stánku 141 se bude konat soutěž odborných dovedností Učeň instalatér. Ta je již tradiční součástí doprovodného programu Stavebních veletrhů Brno a stejně jako v loňském roce bude FV Plast jejím sponzorem. Jedná se o 17. ročník celostátního kola soutěže odborných dovedností žáků třetích ročníků oboru Instalatér. Vyhlášení výsledků proběhne tradičně v Rotundě pavilonu A brněnského výstaviště, a to 25. dubna od 11.30 hod.

Všechny srdečně zveme a těšíme se na setkání s Vámi na stánku společnosti FV Plast i při soutěžním klání mladých instalatérů.

Informační centrum firmy FV Plast na veletrhu IBF 2014
Informační centrum firmy FV Plast na veletrhu IBF 2014 zájemci najdou v pavilonu P na stánku č. 141
FV - Plast, a.s.
logo FV - Plast, a.s.

FV Plast, a.s. vyrábí a dodává špičkové plastové trubky a tvarovky pro rozvody studené i teplé vody, vytápění i chlazení. Novinkou je energeticky úsporný systém FV Klima pro stropní chlazení bez průvanu a hluku, které je vhodné pro novostavby či rekonstrukce.

 
 
Reklama