Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Přijďte si do Norimberka "osahat“ výrobky tradičního výrobce armatur Schell

Schell je mimo jiné světovou jedničkou ve výrobě tzv. roháčků, tedy rohových regulačních ventilů. Na veletrhu IFH/Intherm v úterý 8. dubna proběhne mimo jiné „český den“.

Výstava v bavorském městě, vzdáleném jen 125 kilometrů od českých hranic, cílí na odborníky z oblastí sanity, vytápění, klimatizace a obnovitelných energií. Je přímo určená pro instalatéry, projektanty či architekty a na 40 000 metrech čtverečních jim nabízí možnost seznámit se s nejnovějšími trendy ve vybavování veřejných budov, ale i firem či domácností nejen sanitární technikou a instalatérským materiálem.

Na veletrhu IFH/Intherm dne 8. dubna proběhne mimo jiné „český den“.

roháček rohový ventil Schell

Schell, který téměř dvě desítky let úspěšně působí na českém trhu, představí v Norimberku kompletní sortiment. Odborníci i veřejnost budou mít možnost vidět a případně si i „osahat“ výrobky tradičního německého výrobce, který je světovou jedničkou ve výrobě tzv. roháčků, tedy rohových regulačních ventilů.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama