Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Tepelná čerpadla Atlantic alfea do moderních novostaveb

Tepelná čerpadla Atlantic Alfea VZDUCH-VODA s kontinuálním řízením výkonu a vysokou účinností zisku tepelné energie předurčená pro nízkoteplotní systémy moderních novostaveb.

  • Alfea Extensa v provedení „split“ je vyráběná v pěti výkonových variantách – 5, 6, 8, 10 a 13 kW.
  • Alfea Excellia - pro náročné provozní podmínky, v nástěnném provedení „split“. Výkonové varianty 11, 14 a 16 kW dokážou připravit topnou vodu o teplotě až 60 °C, díky technologii vstřikování chladiva.
  • Alfea Extensa Duo ve stacionárním provedení „split“ je dodávána ve výkonových variantách 6, 8 a 10 kW. Řada Alfea Extensa Duo je kompaktní blok, který se skládá z hydraulického modulu a ze 190l zásobníku TV vybaveného patentovanou pasivní ochranou ACI.
  • Alfea Excellia Duo - pro náročné provozní podmínky, v provedení „split“. Výkonové varianty 11, 14 a 16 kW jsou schopny připravit topnou vodu o teplotě až 60 °C, díky technologii vstřikování chladiva. Řada Alfea Excellia Duo je kompaktní blok, který se skládá z hydraulického modulu a ze 190l zásobníku TV vybaveného patentovanou pasivní ochranou ACI.

Formulář pro výpočet celkových nákladů na vytápění RD s tepelným čerpadelem Alfea

Tepelná čerpadla Atlantic Alfea

Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama