Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Pořiďte si k levné elektřině od ČEZ nový bojler a ušetříte ještě více

Vyměňte svůj starý bojler plný vodního kamene s vysokou spotřebou elektřiny za nový, úsporný a navíc s jedinečnou 40% slevou, kterou jsme pro naše zákazníky zajistili.

Firma Brilon a. s. nabízí svým zákazníkům další možnost, jak ušetřit. Ve spolupráci se Skupinou ČEZ zprostředkoval nabídku cenově zvýhodněného a kvalitního ohřívače vody. Brilon je česká firma, která na domácím trhu zastupuje francouzského výrobce bojlerů Groupe Atlantic, jenž je, s téměř dvěma miliony prodaných kusů bojlerů, dvojkou na evropském trhu. V Česku prodává bojlery pod značkou Atlantic.
Bojujte proti korozi

Konkrétně se jedná o typ Atlantic O´Pro+. Svislý elektrický ohřívač o objemu 120 litrů má bezfreonovou PU izolaci s vysokou hustotou pěny a optimalizovaným výkonem topného tělesa. Pyšní se i zvýšenou ochranou proti korozi (topné těleso s ochrannou vrstvou, hořčíková anoda s ochranou O´Pro, dielektrické oddělení, nerezová výtoková trubka). Firma Brilon garantuje dlouhou životnost ohřívače ve všech provozních podmínkách. Katalogová cena včetně daně je 7 499 Kč, ovšem cena pro zákazníky ČEZ i s daní je 4 356 Kč nebo 4 999 Kč i s dopravou.

Pořiďte si k levné elektřině od ČEZ nový bojler Brilon a ušetříte ještě více

Brilon a.s.
logo Brilon a.s.

Společnost Brilon nabízí špičkovou techniku pro vytápění a ohřev teplé vody pro český a slovenský trh. Přehled sortimentu: tepelná čerpadla, kondenzační kotle pro rodinné a bytové domy, zásobníky TV, plastové systémy odvodů spalin, ventilační systémy ...

 
 
Reklama