Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky roku 2014 značky Keramag od společnosti Sanitec

Pro letošní rok značka Keramag představuje novinky v podobě elegantně volně stojící vany Mattis a v podobě koupelnových sérií: Renova No.1 Comprimo NEW, myDay, Citterio, Preciosa 2, a Silk, které splní všechny vaše představy o dokonalé koupelně.

Mattis. Mnohem více než příjemná koupel!

Elegantní volně stojící vana vyrobená z vysoce kvalitního materiálu kombinujícího dolomit a polyesterovou pryskyřici. Moderní a nadčasový design, dlouhotrvající krása, nový standart funkčnosti, pozoruhodná akustická a teplotní izolace, jemný a hřejivý povrch, maximální komfort užívání – to je Mattis!
Ideálně může být sladěna s prvky sérií Citterio, MyDay, Preciosa 2 a Silk. Přispívá k vytvoření stylově výrazného akcentu v komfortně zařízené koupelně.

Renova No. 1 Comprimo NEW. Komfort v malé koupelně

Keramag uvádí koupelnovou sérii, která je koncepčním pokračováním populární řady Renova No.1 Comprimo. Koupelnová série Renova No.1 Comprimo NEW je novým projektem dobře prověřeného estetického konceptu a funkčního uspořádání interiéru malé koupelny. Koneckonců všechny koupelny nejsou prostorné lázně, ale prostory o 6 až 7 metrech čtverečných. Uživatelům nabízí ještě větší pohodlí a komfort v malé koupelně nebo koupelně pro hosty.


Vlevo: Elegantní volně stojící vana Mattis, vpravo: Komfort v malé koupelně s koupelnovou sérií Renova No. 1 Comprimo NEW

Koupelnová série myDay. Optimisticky zaoblený svět!

Inovativní řešení kompletní koupelnové série vytvořila pro značku Keramag Design designérka Cornelia Thiesová. Pro myDay jsou charakteristické pozitivní dojmy a emoce. Z koupelny dýchá lehká, hřejivá a přirozená elegance.
Když vkročíte do této koupelny, řeknete si: Dnešek bude skvělým dnem! Lehká stylová forma a oblé hrany vytvářejí v koupelně velmi povzbudivou atmosféru.

Koupelnová série Citterio. Minimalistická krása a vysoká funkčnost

Koupelna ve stylu „Citterio“ je prací světově uznávaného architekta a interiérového designéra Antonia Citteria. Jeho specialitou je minimalistický, elegantní a neuvěřitelně praktický styl.
Řadu koupelnové keramiky Citterio je synonymem moderní a nadčasové elegance. Snoubí se v ní čisté aerodynamické elementy a definované tvary s jemnými liniemi, aby se staly jednotným stylovým celkem. Vysoká kvalita materiálů doplňuje výrazné a odvážné kombinace, které se zde také hojně objevují. Celý projekt splňuje nejvyšší standardy funkčnosti.

Koupelnová série Preciosa 2. Když obdélník a kruh hrají prim

Série Preciosa má vskutku nadčasový design: vyrábí se už 40 let! Designér Bernd Brohammer respektuje její jednoduché sugestivní linie, moderní minimalismus a geometrii pravoúhlých a kulatých forem.
Stylovými dominantami koupelnové série Preciosa 2 jsou obdélník a kruh. Tuto sérii si lze jen těžko splést s jakoukoli jinou. Je totiž unikátním a stylově jednotným projektem. Preciosa 2 se vždy rovná geometrickému minimalismu v moderním koupelnovém designu.

Silk. Koupelnová série pod vlivem elegance

Koupelnová série Silk je skvělou kombinací elegantních forem a velmi praktických detailů. Nabízí maximální ergonomii a plný komfort používání, který může uspokojit chutě uživatelů oceňujících pohodlný každodenní život.
Silk je vzhledem k nabízeným prvkům výjimečně bohatou a rozmanitou sérií. Jde o výsledek snahy o maximální spokojenost zákazníka. Uživatelé mohou jednotlivé elementy volně kombinovat, aby si sestavili svou vlastní harmonickou koupelnu. Série také nabízí mnoho funkčních řešení například pro uživatele ve věkové kategorii 50+.

Více o novinkách značky Keramag od společnosti Sanitec
Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama