Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Traffic ve vaší koupelně

Lehká, městská a vysoce funkční série koupelnové keramiky Traffic značky KOLO představuje způsob, jak zařídit moderní koupelnu ideálně přizpůsobenou životu naplno.

Lehká, městská a vysoce funkční série koupelnové keramiky Traffic značky KOLO
Série koupelnové keramiky Traffic značky KOLO

Nová koupelnová řada značky KOLO se vyznačuje módním, městským designem ve spojení s vysokou funkčností. Lehké obdélníky, měkké linie a tenké hrany, to je stylový design pro mimořádně pohodlné a praktické prvky koupelnového vybavení řady Traffic.

Hra s tvarem

Hluboká umyvadla s plochým dnem, jejichž funkčnost doplňují široké odkládací plochy, otevírají překvapivé možnosti použití. Umyvadla jsou dostupná ve dvou provedeních, kde je stejný tvar otočen o 180 stupňů. Taková hra s designem umožňuje výběr typu, který vám nejlépe vyhovuje.

Ještě více možností

Celkem je na výběr 15 umyvadel o šířkách od 45 do 120 cm. Některé modely jsou přizpůsobeny pro montáž s dekorativním sifonem, jiné pro kompletaci se skříňkou pod umyvadlo. Všechna umyvadla je ovšem možné použít také na desku. Umyvadla široká 90 a 120 cm jsou dostupná rovněž ve verzi pro montáž s nástěnnou baterií.

Velmi funkčním řešením v koupelně, např. v blízkosti ložnice, je velké umyvadlo pro dva o šířce 120 cm se dvěma samostatnými vnitřními prostory. Do malé koupelny pro hosty bude nejvhodnější umyvadlo o šířce přibližně 45 cm. Výběr umyvadel dosahujících rozmezí těchto hodnot tak můžeme přesně přizpůsobit velikosti koupelny.

Všechno na svém místě

Perfektní přizpůsobení keramiky a nábytku je zárukou stylově sofistikované čistoty formy a vysokého komfortu používání. Objemné skříňky pod umyvadlo bez problémů pojmou všechny nezbytné drobnosti. Dvě praktické zásuvky usnadní úschovu kosmetiky, toaletních potřeb nebo ručníků. Kování vybavené integrovaným systémem plynulého a tichého dovírání zásuvek a dveří zajišťuje bezpečnost a komfort při užívání. Vysoká boční skříňka je vybavena šesti poličkami a zrcadlem namontovaným na vnitřní straně dveří. Nábytek, který je lakovaný do vysokého lesku, bílé nebo platinové barvy se vyznačuje výjimečnou stálostí a odolností proti působení ÚV záření. Pět pravoúhlých zrcadel s LED osvětlením můžeme přizpůsobit všem dostupným šířkám umyvadel Traffic.

Funkčnost především

Kolekce se vyznačuje výraznou harmonií stylu a funkčnosti. Závěsná záchodová mísa a bidet jsou charakteristické krytým systémem upevnění, který usnadňuje udržování čistoty. Tato jednoduchá a lehká forma navazuje na zbytek kolekce Traffic. Důležitým prvkem podporujícím šetrný přístup k životnímu prostředí je splachování WC 4/2 litry vody.

Více o koupelnové sérii Traffic
Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama