Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KOLO Lehnen Concept – program pro starší a invalidní osoby

Nejnovější kompletní program výrobků KOLO Lehnen. Ještě trvalejší a bezpečnější profesionální a estetické řešení koupelen určených do soukromí i do veřejných budov.

Lehnen Concept je v sortimentu společnosti Sanitec nejnovějším kompletním programem výrobků z nerezové oceli, díky kterému lze každou koupelnu přizpůsobit potřebám starších a invalidních osob. Vyzkoušená odolnost vůči zatížení je zárukou trvanlivosti a bezpečí používání. Série Lehnen Concept je profesionální a estetické řešení určené především pro veřejné budovy. Výrobky Lehnen se vyznačují pečlivě vypracovanými detaily, například montážní šrouby zakrývají vkusné rozety.

Řada Lehnen Concept zahrnuje různá pevná a sklopná madla, věšák sprchového závěsu a sklopné sedátko pro sprchování. Všechna madla jsou vyrobena z nerez oceli a mají hladký leštěný povrch. Pevné madlo k umyvadlu s maximálním přípustným zatížením 120 kg nabízí Sanitec v délkách 60 nebo 70 cm. Jednoduchá madla s maximálním přípustným zatížením 150 kg jsou k dispozici v délkách 30 nebo 60 cm. Lomená madla v pravém či levém provedení mají rozměr 30 x 60 cm a zatížit se dají také maximálně 150 kg. Stejné zatížení zvládnou i sklopná madla k WC, která Sanitec nabízí v délkách 60 nebo 70 cm. Rohový věšák sprchového závěsu má rozměry 90 x 90 cm, je také z leštěné oceli a obsahuje 18 ks držáků pro sprchový závěs v bílé barvě. Bílé sedátko pro sprchování je bez opěrky, má odnímatelný PVC panel s kulatým otvorem pro odtok vody a díky sklopnému mechanismu umožní úsporu místa ve sprše. Sedátko je určeno pro nástěnnou montáž a je konstruováno pro maximální zatížení 200 kg.

Více o KOLO Lehnen Concept

Řada Lehnen Concept zahrnuje různá pevná a sklopná madla, věšák sprchového závěsu a sklopné sedátko pro sprchování.
KOLO Lehnen Concept – program pro starší a invalidní osoby

Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama