Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

TECHNIC GT – podomítkový modul

Podomítkový WC modul TECHNIC GT má mnoho výhod, mezi které kromě jiného patří možnost regulovat množství vody pro splachování, snadná servisní obsluha a odolná konstrukce rámu.

Moduly KOLO Technic GT jsou dalším krokem na cestě k moderní koupelně splňující nejvyšší standard kvality.

Moderní koupelna vyžaduje nejen značkový vzhled, ale také technické řešení na nejvyšší úrovni. Náročná očekávání uživatelů jsou tak díky aplikaci inovačních řešení v KOLO Technic GT zcela naplněna.
Široký výběr
Na výběr jsou různé typy tlačítek, které při zvažování barevné verze a materiálu nabízejí až 21 možností kompletace s modulem. Jednoduché tvary a jejich povrchová úprava usnadňují použití v elegantní a stylové koupelně. Jednou z novinek jsou tlačítka Chameleon v různých dekorech dřeva, skla, nebo dokonce i se zrcadlovou plochou.
Úspornost a pohodlí
Inovativní vypouštěcí ventil umožňuje výběr splachování 6/3 nebo 4/2 litru. Tím zajišťuje dlouhodobé úspory a vyhovuje nárokům na péči o životní prostředí. Dalším moderním řešením je výjimečně tichý a úsporný plnicí ventil. Začátek plnění nádržky následuje až po úplném uzavření vypouštěcího ventilu, čímž se navíc ušetří 0,5 l vody při každém spláchnutí.
Garance spolehlivosti
Zárukou spolehlivosti modulu je solidní konstrukce přizpůsobená jak pro instalaci do lehké příčky, tak pro zazdění. Jisté plus celé konstrukce je také snadná a rychlá tradiční montáž nebo montáž rohová. Speciální stěnové vzpěry umožňují rám snadno vložit a upravit, nevyžadují využití žádného zvláštního nástroje a instalaci zvládne jediný člověk. Rozpěry i montážní a instalační součásti se prodávají v kompletu s modulem. Spolehlivost WC Technic GT prověřil a potvrdil test simulující 20 let používání.
Technic GT_99406_Sign_Art
Jeden z modulů KOLO Technic GT
Možnosti kompletace do setů
Modul pro WC je přizpůsoben pro montáž všech závěsných mís z nabídky Sanitec KOLO včetně modelů pro zdravotně postižené. Prémií za nákup modulu v sestavě s WC značky KOLO je atraktivní sleva. Na výběr je až 16 záchodových mís.
Řešení pro celou koupelnu
Řada Technic GT zahrnuje podomítkové moduly pro všechny prvky – WC, umyvadla, bidety, pisoáry a také madla pro seniory a zdravotně postižené. Unifikované upevňovací systémy velmi usnadňují a zkracují dobu nutnou pro montáž u všech modulů. Více o podomítkovém WC modulu TECHNIC GT
Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama