Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Life! Nadčasově moderní novinka v nabídce KOLO

Pro zákazníky, kteří se orientují na design a chtějí se při zařizování koupelny odklonit od středního proudu, vytvořila společnost KOLO novou řadu koupelnového vybavení Life!, která atraktivně kombinuje designové směry moderny.

Life! Nadčasově moderní novinka v nabídce KOLO
Koupelnová série Life!

Koupelnová série Life! odpovídá svým jemně geometrickým pojetím designovému trendu, kterým je emocionální srozumitelnost. Atraktivní spojení strohých geometrických prvků s organickými tvary, které vzbuzují emoce, zajišťuje dokonalý vzhled a vytváří nadčasovou a moderní atmosféru. Zejména u umyvadel tvoří kontrast mezi velkými vnějšími konturami a čistým vnitřním tvarem zcela jedinečné napětí.

Osobní ráz dodávají jemné kontury horních hran umyvadel. Vnitřní linie jsou ryze funkční a zajišťují dostatek prostoru pro každodenní hygienu. Klozet a bidet mají rovněž jednoduchý, jemný geometrický vnější tvar a mohou se mnohostranně kombinovat.

Rozsáhlá nabídka keramiky Life! zahrnuje sedm variant umyvadel šířky od 60 do 130 cm, která lze kombinovat také s vhodným polosloupem. Umyvadlo široké 70 cm je asymetrické a je k dostání jako pravá nebo levá verze. Jestliže hledáte opravdu velké umyvadlo, nabídka zahrnuje také dvojumyvadlo šířky 130 cm. Program umyvadel doplňuje umývátko o šířce 40 cm.

U klozetů, které tvarově korespondují s umyvadly, je v nabídce závěsná varianta s hlubokým splachováním. Klozetová sedátka jsou k dostání rovněž s automatickým pozvolným sklápěním a mají také rovnou konturu, takže společně s klozetem tvoří celek s jemnou geometrií. Závěsný klozet je k dostání od října také ve speciálním hygienickém provedení Rimfree.

Rozsáhlý, tvarově sladěný nábytkový program Life! se skříňkami pod umyvadlo v různých provedeních a exkluzivní vysoká skříňka poskytují spoustu úložných prostor a dotvářejí příjemnou atmosféru díky bílým a šedým lakovaným prvkům ve vysokém lesku a chromovaným úchytkám.

Více informací o koupelnové sérii Life!
Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama