Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

WC prvky Viega pro nastavitelnou výšku toalety

Právě v koupelnách se nejlépe uplatní výrobky, které jsou natolik flexibilní, že poskytnou dostatek pohodlí uživatelům jakéhokoliv věku.

Soužití více generací pod jednou střechou v současné době znovu přichází do módy. Všichni členové takové domácnosti si mohou navzájem pomáhat. Na druhou stranu je ale nutné už při plánování stavby zohlednit potřeby mladších i starších, velkých i malých členů rodiny. Právě v koupelnách se nejlépe uplatní výrobky, které jsou natolik flexibilní, že poskytnou dostatek pohodlí uživatelům jakéhokoliv věku. Patří mezi ně například nový WC prvek Eco Plus od firmy Viega, díky němuž lze plynule nastavit výšku WC pouhým stisknutím knoflíku. A to při každém jeho použití. Bez dodatečných stavebních úprav, bez použití elektroniky, zato ale v atraktivním provedení, jež skryje nezbytné technické zařízení za skleněným panelem.

Tato chytrá technická novinka od firmy Viega vás překvapí svou jednoduchostí montáže. Vše je smontované již od výrobce, takže lze modul Eco Plus, stejně jako všechny ostatní WC prvky od firmy Viega, rychle a jednoduše integrovat do předstěnové instalace. Za deskou z bezpečnostního skla se skrývá zařízení umožňující individuální nastavení výšky WC keramiky.

Viditelné zůstává pouze ovládací tlačítko umístěné na skleněném panelu. Stačí jedno stisknutí a toaleta se začne plynule pohybovat až o 80 milimetrů nahoru či dolů, podobně jako kancelářská židle. To ocení nejen děti a dospělí členové rodiny. Také seniorům přináší toto řešení, které nabízí možnost individuálního nastavení výšky keramiky řadu výhod a lze je použít v kombinaci se všemi běžnými typy toaletních mís. Nové WC prvky Eco Plus od firmy Viega splňují všechny požadavky na bezbariérové řešení toalety.


Vícegenerační domácnosti jsou odkázané na výrobky, které lze přizpůsobit potřebám jednotlivých uživatelů. Nový WC prvek Eco Plus od firmy Viega nabízí flexibilitu a komfort pro každou věkovou kategorii. Stisknutím tlačítka a zcela bez použití elektroniky lze kdykoliv plynule nastavit výšku toalety. (Foto: Viega)

Po stisknutí tlačítka lze výšku sedací plochy toalety kdykoliv individuálně nastavit v rozmezí od 40 do 48 centimetrů. Potřebné mechanické zařízení, jež pracuje bez dodávky elektrického proudu, je ukryto za panelem z bezpečnostního skla. (Foto: Viega)

Viega s.r.o.
logo Viega s.r.o.

Společnost Viega s téměř 5000 zaměstnanci po celém světě patří k předním výrobcům instalační techniky v oblasti sanity a vytápění. Na trvalém úspěchu firmy se pracuje v deseti světových lokalitách. Výroba je soustředěna do čtyř výrobních závodů v Německu.

 
 
Reklama