Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky STIEBEL ELTRON na INFOTHERMA 2014

Těšíme se na Vaši návštěvu na Výstavišti Černá louka, v pavilonu A, stánek č. 304, ve dnech 13.-16.1. 2014, připraveny jsou novinky a akce značek STIEBEL ELTRON, AEG HAUSTECHNIK a TATRAMAT.

OHŘÍVAČE VODY TATRAMAT- ideální řešení pro každý den
Tam, kde se rozhoduje o kvalitě, neexistuje žádný kompromis. Moderní technologie, vysoký komfort a spolehlivý provoz jsou atributy, které jsou v naší dlouholeté zkušenosti s výrobou ohřívačů vody prvořadým cílem. Seznamte se prosím s našimi ideálními řešeními na každý den.

  • AKCE PRO MONTÁŽNÍ FIRMY - Získejte bezplatný nákup v hodnotě 200 Kč
    Nákupem jakéhokoli elektrického nebo kombinovaného ohřívače vody nové generace v termínu do 28. 2. 2014, vyplněním u výrobku přiložené návratky a jejím odesláním, bude montážní firmě odeslána dárková poukázka v hodnotě 200 Kč na nákup v obchodní síti BILLA.
  • AKCE PRO MAJITELE OHŘÍVAČŮ - Dopřejte si odpočinek pod Tatrami!
    Vyhrajte exkluzivní víkendové pobyty v Grand Hotelech Smokovec a Praha ve Vysokých Tatrách! Nákupem jakéhokoli elektrického nebo kombinovaného ohřívače vody nové generace v termínu do 28. 2. 2014

PRŮTOKOVÝ OHŘÍVAČ STIEBEL ELTRON - Nejkratší cestou za komfortem.
Pomocí průtokového ohřívače můžete připravovat teplou vodu různým způsobem. Hydraulicky nebo elektronicky řízené nebo také plně elektronicky regulované. Pro měkkou i pro velmi tvrdou vodu. Ať už potřebujete jakékoliv řešení, prùtokové ohřívače společnosti STIEBEL ELTRON zvládnou jakoukoliv techniku. Co však mají při všech rozdílech společného je vysoká úspora energie, dlouhá životnost a mimořádný komfort.



STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama