Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Instalatérští učni soutěžili i s výrobky Schell

České zastoupení německého výrobce armatur Schell podpořilo finančně i svými výrobky finále soutěže žáků středních odborných škol a středních odborných učilišť oboru instalatér, které pořádal Cech instalatérů ČR.

Šest vítězných dvojic ze šesti regionálních soutěží postoupilo do pražského finále a utkali se v rámci výstavy Voda-Klima-Vytápění v areálu PVA v Letňanech.
Učni pracovali s moderními výrobky renomovaných výrobců a z výrobního programu firmy Schell měli do připravených stěn namontovat jak rohové ventily Comfort, tak nezámrzný venkovní ventil Polar II i podomítkový splachovač pisoáru Compact II Edition.

„Jsme rádi, že získáváme takovou podporu, protože se učni naučí pracovat se skutečně kvalitním materiálem a později ho i budou používat ve své praxi,“ uvedl při soutěži Vladimír Beer, předseda Cechu Instalatérů Královehradeckého kraje.
„Víme, že v učňovské mládeži je budoucnost instalatérského řemesla, které nikdy nevymizí. Proto jí chceme nabídnout to nejlepší. Je dobře, když se naučí pracovat s takovými materiály a výrobky jako je např. nezámrzný ventil Schell Polar II,“ doplnil Aleš Řezáč, obchodní manažer Schell pro Českou republiku.

2014 Instalatérští učni soutěžili i s výrobky Schell
Učni při finále soutěže středních odborných škol a středních odborných učilišť oboru instalatér,
které pořádal Cech instalatérů ČR v Praze- Letňanech. Foto: Vít Chalupa

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama