Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinka Tatramat - úsporné zásobníkové a kombinované ohřívače vody X3

Akce pro majitele ohřívačů a akce pro montážní firmy. Vyhrajte exkluzivní víkendové pobyty v Grand Hotelech Smokovec a Praha ve Vysokých Tatrách a poukázky na nákup v v Bille.

Nové elektrické a kombinované ohrřívače vody od společnosti Tatramat jsou jedinečné svou kvalitou, designem navrženým špičkovými designéry, a svými provozními vlastnostmi.
Díky nejmodernějším technologiím, postupům a know how využitým při vývoji těchto ohřívačů vody bylo možné extrémně snížit spotřebu el. energie v pohotovostním režimu, tzn. snížit tepelnou ztrátu.

Návratnost

V letošním roce vstupuje v platnost část LOT 2 Směrnice 2005/32/EU, týkající se mimo jiné též snížení energetické náročnosti přípravy teplé vody. Pro spotřebitele se tak stane, tak jako u ostatních domácích spotřebičů (pračky, ledničky, aj.), jasným kritériem pro výběr úsporného ohřívače energetický štítek.

Elektrické ohřívače vody EOV
Elektrické ohřívače vody EOV
Jedním z nejdůležitějších prvků, kromě konstrukce, ovlivňujících hodnoty tepelných ztrát je typ a tloušťka tepelné izolace. Ta zabezpečuje, aby teplo zůstávalo tam, kde má, tedy uvnitř nádrže a nevyzařovalo do okolí. Ohřívač vody takto může splnit svoji primární funkci a to ohřev a akumulaci teplé vody.
Ohřívače EOV disponují izolací z tvrdé dvojsložkové PU pěny o tloušťce 43 mm (u objemu 30 a 50 l) a 48 mm (u objemu 80-200 l). Oproti přístrojům předchozí typové řady EOV 32-202 jsou tak tepelné ztráty téměř o 1/3 nižší.

Návratnost investice do kvalitního ohřívače dle nákladů na pokrytí tepelné ztráty ohřívače
návratnost úspornějšího ohřívače vody
Novinka Tatramat - úsporné zásobníkové a kombinované ohřívače vody X3 - NÁVRATNOST


STIEBEL ELTRON spol. s r.o.
logo STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

STIEBEL ELTRON nabízí technicky vyspělé produkty, které splňují nároky na ekologický i ekonomický provoz v oblasti elektrického ohřevu vody a vytápění, tepelných čerpadel a větracích systémů.

 
 
Reklama