Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Bazénové jednotky RDH4 od společnosti ATREA

Jednotka DUPLEX RDH4 je určena pro komfortní větrání rodinných bazénů, wellness provozů a menších veřejných bazénů, kdy společně s odvodem vlhkosti jsou odváděny i výpary bazénové chemie.

Atrea bazénová jednotka DUPLEX RDH4
Bazénová jednotka DUPLEX RDH4 je určena pro komfortní větrání rodinných bazénů, wellness provozů a menších veřejných bazénů.

Využitím odolného plastového protiproudého rekuperačního výměníku, chemicky odolného, jsou výrazně sníženy provozní náklady větráním a to až o 90 %. Díky úsporným EC ventilátorům a propracovanému systému špičkové digitální regulace s automatickými funkcemi je provoz bazénové jednotky DUPLEX RDH4 energeticky minimálně náročný. Všechny hlavní komponenty a plášť jednotky DUPLEX RDH4 jsou navíc kompletně zhotoveny ze speciální chemické nerezové oceli typu AISI 316, která výborně odolává všem běžným chemickým sloučeninám používaných pro úpravu bazénové vody. Systém vestavěné digitální regulace řady RD4 citlivě reaguje na požadavky a změny teplot a vlhkostí v prostoru bazénů a umožňuje uživateli jednoduché ovládání a přechod mezi přednastavenými režimy. Vestavěný web-server umožňuje standardně i dálkové řízení přes internet, a to i pomocí speciální aplikace pro chytré telefony.


ATREA s.r.o.
logo ATREA s.r.o.

Zásadním principem výrobního programu firmy ATREA s. r. o. je již od roku 1990 snižování energetické náročnosti provozu vzduchotechnických zařízení, hlavně uplatněním moderních rekuperačních výměníků, dokonalé vestavěné regulace a postupný přechod na plně ...

 
 
Reklama