Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Využití dešťové vody

Zavlažování zahrad a čištění vnějších prostorů dešťovou vodou — inteligentně, výhodně a ekologicky prospěšně. Systémy na využití dešťové vody od Wilo dopravují vodu přímo na místa odběru v budově.

Smysluplné využití dešťové vody je inteligentní, výhodné a ekologicky prospěšné. Pomocí speciálně koncipovaných systémů od Wilo lze pokrýt přibližně 50 % denní potřeby vody z dešťové vody. Šetříte tak životní prostředí i rozpočet domácnosti.

Výhodné a šetrné vůči životnímu prostředí: Sázejte na dešťovou vodu

Využívejte cenný mok, který nám poskytuje příroda: Dešťovou vodou můžete zavlažovat svou zahradu a čistit vnější prostory, jako terasu a zahradní cesty - výhodná a životní prostředí šetřící alternativa k použití pitné vody.

Zásobník dešťové vody od Wilo využívá přirodní zdroje

Zásobník dešťové vody ve spojení s požadavkům odpovídajícím zařízení na využití dešťové vody zajišťuje rovnoměrné a nahlučné zavlažování. Kropení, zadešťování a čištění - když pitná voda je příliš drahá, tam se hodí využití dešťové vody kompletním systémem od Wilo.

Déšť

Všechno dobré přichází se shora - šetření nákladů pomocí bezplatné vody.

Systémy na využití dešťové vody od Wilo
Využití dešťové vody je výhodné a šetří zdroje.
Věděli jste...

... že domácnost se čtyřmi osobami u nás může využitím dešťové vody ušetřit až 70 000 litrů pitné vody ročně? Skutečné množství závisí na stanovišti a velikosti využitelné plochy střechy.

Dešťová voda má velké spektrum použití

Dešťovou vodu lze využívat pro splachování záchodů, pračky a zavlažování.. Také v průmyslu a řemeslu ji lze využít ve spoustě oblastí.

Zavlažování zahrad a čištění vnějších prostorů dešťovou vodou — inteligentně, výhodně a ekologicky prospěšně.

Systémy na využití dešťové vody od Wilo dopravují vodu přímo na místa odběru v budově. Smysluplné využití dešťové vody je inteligentní, výhodné a ekologicky prospěšné. Pomocí speciálně koncipovaných systémů od Wilo lze pokrýt přibližně 50 % denní potřeby vody z dešťové vody. Šetříte tak životní prostředí i rozpočet domácnosti.


WILO CS, s. r. o.
logo WILO CS, s. r. o.

Čerpadla a čerpací technika pro technická zařízení budov, průmysl a komunální oblast. Kompletní sortiment včetně integrované a externí regulace a dalšího příslušenství. Čerpadla oběhová na topení, chlazení a klimatizaci, cirkulační na TV.

 
 
Reklama