Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nový akumulační box Q-BB, Compact Pipe pro kanalizace, STABI PLUS

Malá ukázka novinek, které přináší WAVIN OSMA. Při čtení následujících řádků se můžete s našimi inovacemi a novými výrobky blíže seznámit.

Akumulační box Q-BB

Nový akumulační box Q-BB o objemu 0,432l a užitném objemu 0,413l je vyroben z čistého „Virgin“ polypropylenu, který je plně recyklovatelný.

Potrubí PE 100 DLPE 100 DL

Společnost WAVIN OSMA uvedla vedle potrubí Wavin TS a SafeTech RC i nové konstrukční řešení u klasického potrubí PE 100. Nové PE 100 DL potrubí je dvouvrstvé, s vnější 10% barevně odlišenou vrstvou, která kromě určení média slouží i jako signalizační vrstva pro snadnou identifikaci poškození.

Compact Pipe pro kanalizace
Novinkou v sortimentu PE potrubí je také nové potrubí Compact Pipe určené pro sanaci stávajících kanalizačních řadů.
Změna v sortimentu poklopů

Doposud používané litinové poklopy B125 s teleskopickým adaptérem a D400 s teleskopickým adaptérem pro revizní šachty Ø315 a Ø400 jsou nahrazeny novými samostatnými litinovými poklopy B125 a D400.

STABI PLUS – první trubka s kyslíkovou barierou v systému Ekoplastik PPR

Od poloviny září rozšiřuje firma WAVIN OSMA nabídku systému Ekoplastik o inovovanou třívrstvou trubku. STABI PLUS je 3vrstvá trubka, která konstrukčně vyhází z trubky STABI, ale je vyrobena z PP-RCT – polypropylenu nové generace a je u ní použita neperforovaná hliníková fólie.

Nové svářečky pro systém Ekoplastik
Nové modely svářeček mají vyšší výkon, jednoduché nastavení svařovací teploty s led signalizací a všechny mají elektronickou regulaci teploty. Všechny modely svářeček jsou vhodné pro polyfúzní svařování systému Ekoplastik v dimenzích 16 – 63 mm.
Oblíbenost nového střešního vtoku QS-M-75

Od dubna 2013 nabízíme nový střešní vtok QS-M-75, na který máme velmi dobré ohlasy od montážních firem a již byl použit v rámci realizace několika staveb (Centrum Pivovar Děčín, CTP Brno, Cromodora Mošnov a jiné).

Podrobné informace o novinkách WAVIN OSMA


Nový akumulační box Q-BB
Wavin Czechia s.r.o.
logo Wavin Czechia s.r.o.

Společnost Wavin je přední světový výrobce a dodavatel plastových potrubních systémů pro rozvody vody, topení a plynu. Specializuje se i na systémy pro hospodaření s dešťovou vodou a realizaci či sanaci inženýrských sítí. V České republice působí od roku ...

 
 
Reklama