Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Smaltovaná ocel Kaldewei boduje v soutěži materiálů

Koupací vany, sprchové vaničky a bezespárové extra ploché sprchové vaničky z kvalitní smaltované oceli Kaldewei jsou první volbou v soukromých koupelnách stejně jako v hotelech, nemocnicích i pečovatelských ústavech.

Hygienická a bezpečná: Smaltovaná ocel Kaldewei boduje v soutěži materiálů

Volba správných značkových výrobků a materiálů i jejich odborná montáž mají rozhodující vliv na hodnotu a celkovou délku používání koupelny. Praktické zkušenosti ukazují: Koupací vany, sprchové vaničky a bezespárové extra ploché sprchové vaničky z kvalitní smaltované oceli Kaldewei jsou díky mnoha přednostem první volbou v soukromých koupelnách stejně jako v luxusních hotelech, nemocnicích i pečovatelských ústavech.

Sprchové vaničky a koupací vany by měly být vysoce hygienické a nenáročné na péči, protože slouží převážně k mytí těla i k péči o něj, a přicházejí tak přímo do styku s pokožkou. Žádána jsou systémová řešení, která nekompromisní kvalitou, dlouhou životností a montážní bezpečností trvale chrání před nepříjemnými překvapeními, jako jsou například škody z provlhnutí.

Smaltovaná vana Kaldewei

Smaltovaná ocel Kaldewei – bezpečná volba

Koupací vany, sprchové vaničky a smaltované extra ploché sprchové vaničky od firmy Kaldewei vyrobené ze smaltované oceli Kaldewei jsou již více než 90 let bezpečnými a kvalitními výrobky, na kterých ani po mnohaletém provozu neuvidíte stopy po používání. Důvěra špičkového výrobce ve vlastními silami vyvinutý a neustále zdokonalovaný materiál se odráží v 30leté záruce, která je v porovnání s jinými výrobky extrémně dlouhá.

Vysoce kvalitní povrch výrobků Kaldewei přesvědčuje také svými nadprůměrnými hygienickými vlastnostmi: Na smaltovaném povrchu bez přítomnosti pórů nevznikají ani mikroskopicky malé škrábance, ve kterých by mohly ulpívat částečky nečistot a vodní kámen. Čištění je velmi snadné a rychlé jen s použitím měkkého, vlhkého hadru. Což je dobré pro dlouhodobě krásný vzhled.
Další předností smaltované oceli Kaldewei oproti materiálům jako je akrylát nebo také dlaždice je fakt, že k jeho čištění není potřeba chemických a abrazivních čisticích prostředků. Akrylátové povrchy se naproti tomu mohou velmi snadno poškrábat; dlážděné sprchy, které musí být pravidelně čištěny agresivními prostředky zatěžujícími životní prostředí, jsou zejména v oblasti spár velmi náchylné k poškození. Pórovité spáry mohou v tomto případě způsobovat nákladné škody z provlhnutí. Naproti tomu jsou u bezespárového, odolného povrchu ze smaltované oceli Kaldewei škody z provlhnutí téměř vyloučeny.

Smaltovaná vana Kaldewei

Rychlejší a bezpečnější instalace

Rozměrově přesné výrobky a s nimi dokonale sladěné montážní systémy umožňují odborným řemeslníkům snadnou a rychlou instalaci. Ta zaručuje nejenom bezpečnou montáž, ale přináší také stavebníkům a investorům výhodu nižších nákladů.
Akrylátové koupací vany a sprchové vaničky naproti tomu často vyžadují dodatečná stabilizační opatření spojená s náročnými montážními pracemi, a nezřídka vysoké výrobní tolerance s sebou přinášejí problémy s dosažením dokonale lícující vestavby.

Smaltovaná sprcha Kaldewei

Montážní bezpečnost a hygiena jsou spolu s atraktivním designem faktory, na které by měli stavebníci při realizaci koupelen klást zvláštní důraz. Kdo v tomto případě vsadí hned na smaltovanou ocel Kaldewei a profesionální montáž své koupací vany či extra ploché sprchové vaničky, může se také díky 30leté záruce od výrobce ještě po několik desetiletí těšit z krásné, hygienické a snadno udržovatelné koupelny.

Odolný smalt pro sprchu Kaldewei

Kaldewei CS, s.r.o.
logo Kaldewei CS, s.r.o.

KALDEWEI je špičkový německý výrobce sanitárního vybavení, který vyrábí své produkty ze smaltované oceli. Portfolio zahrnuje koupací vany, sprchové vaničky, umyvadla i montážní systémy pro jednoduchou montáž.

 
 
Reklama