Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Ušetřete až 70 % za vodu a energie na její ohřev

Oblibu si v posledních letech získaly unikátní šetřiče vody pro vodovodní baterie a toalety, u kterých je možné nastavit požadovaný průtok podle toho, jaký proud provzdušněné vody je vám příjemný.

Zdražování cen vody a energie, téma, které slýcháváme ze všech stran a v posledních letech velmi často. Není tedy divu, že se výrobci předhánějí s návrhy inovativních řešení, jak neúprosnému nárůstu poplatků zamezit. Oblibu si v posledních letech získaly unikátní šetřiče vody pro vodovodní baterie a toalety, u kterých je možné nastavit požadovaný průtok podle toho, jaký proud provzdušněné vody je vám příjemný. Jde o nejsnazší způsob, jak ušetřit za vodu a energie na její ohřev až o 70 %. Díky úsporné technologii může čtyřčlenná domácnost ušetřit i několik tisíc za rok. Navíc aplikace je velmi snadná – úsporné šetřiče našroubujete na baterii umyvadla, dřezu nebo sprchy a pak už jen regulujete průtok vody dle vašich představ. Pořizovací náklady na pokrytí celé domácnosti jsou přitom velmi nízké a návratnost investice velice rychlá. Nechybí ani pětiletá záruka a vysoká míra odolnosti vůči poničení. Právě z těchto důvodů ji upřednostňuje více než tisícovka zařízení, jako jsou obytné komplexy, nemocnice, vládní budovy, školy, hotely, ale samozřejmě také běžné domácnosti po celé České republice.

Předním výrobcem ekologických a kvalitních šetřičů vody je česká firma Watersavers, která v současné době spolupracuje také s energetickou společností E.ON. Ta svým zákazníkům nabízí další zajímavé bonusy v rámci snižování nákladů na spotřebu vody. Kompletní nabídku a způsob čerpání naleznete na www.eon.cz/watersavers. O kvalitě výrobků svědčí i fakt, že se v roce 2012 dostaly do finále kategorie Voda v soutěži E.ON Energy Globe Award ČR, která oceňuje nejlepší energeticky úsporné projekty.

Z čeho vybírat?

  • RA6 22/24 U - Antivápenný šetřič vody pro umyvadla a dřezy.
    Vhodný pro všechny běžné typy umyvadlových a dřezových baterií. Ve standardním nastavení poskytuje průtok 6 litrů za minutu. Doporučená cena: 286 Kč včetně DPH
    Cena pro zákazníky E.ON: 228 Kč včetně DPH
  • RA10 - Šetřič vody pro sprchy.
    Vhodný pro všechny běžné typy sprchových baterií (závit 1/2"). Ve standardním nastavení poskytuje průtok 10 litrů za minutu. Doporučená cena: 300 Kč včetně DPH
    Cena pro zákazníky E.ON: 240 Kč včetně DPH
Antivápenný šetřič vody pro umyvadla a dřezy Šetřič vody pro sprchy

E.ON Česká republika, s.r.o.
logo E.ON Česká republika, s.r.o.

Skupina E.ON je tradičním partnerem české energetiky. Na českém trhu působíme od roku 1998. Dodáváme elektřinu 1,2 milionu zákazníků a zemním plynem zásobujeme více než 220.000 zákazníků, a to převážně v jižních Čechách a na jižní Moravě.

 
 
Reklama