Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Hospodaření s dešťovou vodou podle aktuální legislativy a norem

GLYNWED připravil seminář pro pracovníky stavebních úřadů zdarma. Seminář proběhne 8.11.2013 v sídle společnosti ve Vestci u Prahy. Těšíme se na setkání.

Seminář GLYNWED hospodaření s dešťovou vodou 2013

Dne 8. 11. 2013 proběhne v sídle společnosti GLYNWED ve Vestci u Prahy seminář věnovaný problematice hospodaření s dešťovou vodou podle platné legislativy a aktuálních norem, který je primárně určený pro pracovníky stavebních úřadů.

Cílem semináře je představit a probrat aktuálně platnou legislativu týkající se hospodaření s dešťovou vodou na pozemku a dále projít dvě nejnovější technické normy k této problematice. Budou prezentovány základní způsoby decentrálního nakládání s dešťovou vodou s důrazem na zásady návrhu a realizace těchto řešení. Účast na tomto semináři je zdarma.

Seminář je připraven primárně pro pracovníky stavebních úřadů, ale je vhodný také pro projektanty a architekty, pracovníky stavebního dozoru, stavební společnosti a všechny, kteří se s touto problematikou v praxi setkávají a mají zájem o objasnění současných právních a technických požadavků. Na semináři vystoupí Ing. David Stránský, Ph.D. z ČVUT, který se bude věnovat aktuálním normám a především nové TNV 75 9011, na níž se osobně podílel. Dále je do programu zařazen pohled hydrogeologa a také velmi zajímavá přednáška Ing. Jiřího Vítka ze společnosti JV PROJEKT VH s.r.o., který představí zkušenosti projektantů respektive vnášení technických řešení HDV do projektů. Součástí semináře je také přednáška Ing. Ondřeje Samka ze společnosti GLYNWED věnovaná dimenzování a praktické realizaci navržených řešení.

Více informací o semináři a přihláška

Program semináře:
09:00 - 09:20Současná legislativa v oblasti hospodaření s dešťovou vodou
09:20 - 10:30Normy ČSN 75 9010 a TNV 75 9011 a jejich aplikace v praxi
10:30 - 11:00přestávka
11:00 - 11:45Pohled hydrogeologa
11:45 - 12:15občerstvení
12:15 - 13:00Zkušenosti projektantů - vnášení technických řešení HDV do projektů
13:00 - 13:45Zkušenosti s dimenzováním a realizací
Odborní garanti:
  • Ing. Jiří Vítek, JV Projekt VH s.r.o.
  • Ing. David Stránský, Ph.D., ČVUT Praha
  • Ing. Lukáš Mudroch, GLYNWED s.r.o.
  • Ing. Ondřej Samek, GLYNWED s.r.o.

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama