Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Sanitec KOLO - mobilní aplikace

Nyní může mít každý majitel smartphonu nebo tabletu přístup ke všem produktovým a firemním informacím Sanitec KOLO. Díky tomu ti, pro které jsou tyto informace nezbytné, je využijí jednodušeji a rychleji.


Mobiliní aplikace Sanitec KOLO ke stažení

Umožňuje to aplikace KOLO, kterou si můžete stáhnout do mobilního přístroje se systémem Android nebo iOS. Aplikace je zdarma a je dostupná v obchodě s aplikacemi – Google Play, respektive AppStore. Její struktura je přehledná a funkční. Uživatel může využít katalogizované přehledy výrobků nebo vyhledat modely z dané kategorie. Každý výrobek obsahuje úplný popis s cenou, technické výkresy a fotografie. Návody na montáž jsou praktické nejen pro profesionály, ale i pro ty, kdo si chtějí např. sami namontovat vanu.

V záložce „Prodejci” naleznete seznam všech prodejen, kde lze zakoupit výrobky, které nabízí Sanitec KOLO. GPS lokalizace umožňuje ověřit adresu nejbližšího prodejního místa podle toho, kde se uživatel zrovna nachází. Označení polohy prodejny na mapě usnadní příjezd na danou adresu. Aplikace je integrována s kanálem YouTube, na kterém můžete mít přístup k nejnovějším videím KOLO.

KOLO aplikace zjednodušuje a urychluje přístup k informacím o novinkách, výrobcích a firmě. Díky tomu budete moci mj. snadno rozhodnout o nákupu konkrétního výrobku a pokud to bude potřeba, rychle se seznámit např. s návodem k jeho montáži.

Podívejte se na krátké video o aplikaci. Video je dostupné na YouTube.

Stáhněte si také aplikace z Google Play a AppStore.


Geberit spol. s r.o.
logo Geberit spol. s r.o.

Systémy zdravotně technických instalací, vnitřní rozvody vody, kanalizace, instalační systémy, předstěnové instalace, splachovací systémy, armatury s automatickým uzavíráním, WC s integrovanými sprchovacími funkcemi Geberit AquaClean.

 
 
Reklama