Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Jika Olymp Deep – praktická a nevšední

Nová koupelnová série Jika Olymp Deep na první pohled zaujme čistými liniemi a dokonalou sladěností všech prvků, ať už ve spojení s bílou barvou nebo v odstínech jasan či zlatý dub.

Každý kousek přitom dýchá osobitou elegancí, která nezevšední ani v průběhu času. Jednoduše si tak můžete pořídit designovou koupelnu, která poskytne plno praktických řešení.

Základ série tvoří chytře a přitom jednoduše řešená umyvadla, jež jsou dostatečně prostorná i hluboká a disponují praktickou odkládací plochou. I přes robustní styl keramiky působí velice křehce. Ve spojení s originálními oblými podumyvadlovými skříňkami vytvoří z koupelny velmi elegantní prostor. Kromě koupelnové skříňky lze umyvadla kombinovat i s keramickým krytem nebo sloupem. Umyvadla lze pořídit v šířkách od 50 do 65 cm a v ceně od 1 203 Kč.

Podumyvadlové skříňky Jika Olymp Deep jsou vysoce odolné vůči vlhkosti i mechanickému poškození. Pro větší přehled a pořádek jsou rozděleny na dvě části, což umožňuje přehledně uspořádat všechny nezbytnosti. Plnovýsuvné pojezdy zásuvek zajišťují snadný přístup ke všemu potřebnému. Zaoblené nábytkové hrany působí velmi jemně a plní i bezpečnostní funkci. Podumyvadlové skříňky jsou dostupné ve variantě bílá, zlatý dub a jasan a lze je pořídit v šířkách od 50 do 65 cm a ceně od 5 161 Kč podle rozměru a barvy.


Nová koupelnová série Jika Olymp Deep

Sérii je možné doplnit středními či vysokými závěsnými skříňkami Jika Olymp Deep. K dispozici jsou opět v bílé a imitaci dřevin – jasan a zlatý dub. Závěsné střední skříňky lze pořídit podle dispozice místnosti s levými či pravými dvířky. Vysoká verze závěsné skříňky nabízí nosnost až 150 kg, takže do ní můžete uložit nejen osušky, ale třeba i spotřebiče, bez nichž se v koupelně neobejdete. Skříňky zaujmou zaoblenými úchytkami, které nejen skvěle padnou do ruky, ale zároveň harmonicky doplňují celkový design kolekce. Střední skříňku pořídíte podle barvy od 2 882 Kč. Vysoká skříňka je podle zvoleného barevného odstínu k dispozici od 4 488 Kč.

Zajímavý úložný prostor nabídne zrcadlová skříňka Jika Olymp Deep. Její vnitřek standardně tvoří dvě poličky a na přání ji lze také doplnit o zásuvku a vypínač. K dispozici je variantách bílá, jasan a zlatý dub, takže je možné ji sladit s celou koupelnovou kolekcí. Skříňku lze zakoupit v šíři 50 nebo 60 cm, podle zvolené barvy od 3 503 Kč.


 
 
Reklama