Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Koupelnový nábytek Jika Cube a Jika Petit vnáší do koupelny geometrické tvary a minimalismus

Novinky v koupelnovém nábytku Jika Cube a Jika Petit svým designem i rozměry potvrzují, že i malou koupelnu lze zařídit nápaditě, stylově a přitom účelně.

Čisté geometrické tvary nábytku v kombinaci s výrazným trendovým umyvadlem znatelně oživí zařizovaný prostor a dodají mu na eleganci i osobitosti.
Nadčasovost s geometrickými liniemi

Nábytková série Jika Cube dodá koupelně luxusní nádech a přitom se postará o problém s úložnými prostory. Nevšední kombinace skříňky s umyvadlem zaujme geometrickou čistotou linií a nadčasovostí, spolu s tím ušetří místo a poskytne také větší pohodlí při ukládání různých koupelnových doplňků.
Řada Jika Cube je k dispozici ve dvou barevných variantách – lakované bílé a tmavý dub. Vybírat lze ze šířek 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm a 65 cm. Samostatně lze pořídit střední skřínku o šířce 75 cm, která je také nabízena v barvě bílá a tmavý dub. Komu nevyhovují policové skříňky, jednoduše zvolí sérii se dvěma plnovýsuvnými zásuvkami zajišťujícími dokonalý přehled o všech uložených předmětech. Sérii Jika Cube lze doplnit výrazným zrcadlem, které opticky koupelnu ještě rozšíří. Skřínky Jika Cube s umyvadlem lze podle rozměru pořídit od 4 253 Kč vč. DPH. Jika.

Jika Petit a Jika Cube
Řešení i pro velmi omezený prostor
Nábytková série Jika Petit sestávající se ze skříňky a umývátka představuje ideální řešení i pro ten nejmenší prostor. Svoje uplatnění najde jak v minimalistických koupelnách, tak samostatných WC. Malé proporce a elegantní design této řady umožní využít i minimum plochy a nově zde získat místo pro uložení všeho potřebného. Díky rozměru 40 x 23,5 cm se uplatní jak v rohu, tak i volně u zdi. Baterie je vždy vpravo, skříňku lze vybrat s otvíráním vpravo či vlevo. Bez problémů se tak přizpůsobí požadavkům a dispozicím každé koupelny či WC. Koupelnový nábytek Jika Petit lze pořídit ve čtyřech trendy barevných variantách – bílá, tmavý dub, třešeň a šedá. Komplet lze doplnit zrcadlovou skříňkou nebo zrcadlem s osvětlením. Skřínku Jika Petit s umývátkem lze podle barvy pořídit od 2 466 Kč vč. DPH. Jika. Více i formací naleznete na www.jika.cz.
 
 
Reklama