Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

RONN Drain Complet s.r.o. a RONN SK připojily ke skupině MEA

S potěšením Vám oznamujeme, že od 14.6.2013 se RONN Drain Complet s.r.o. a RONN SK připojily ke skupině MEA. Skupina MEA je evropská výrobní společnost se zaměřením na stavební výrobky.

Oznámení pro zákazníky RONN a MEA v České a Slovenské republice

MEA - skupina firem s centrálou v Aichachu (Německo) byla založena před více než 100 lety a je stále rodinnou firmou. Čtyři strategické obchodní jednotky skupiny vyvíjí, vyrábějí a prodávají především odvodňovací systémy, anglické dvorky, okna, rošty a výrobky z kompozitů.

MEA také úspěšně provozuje výrobní podnik v Plzni již od roku 1995, kde zaměstnává přes 300 lidí. Samostatnou obchodní síť vytváří v České republice téměř 15 let.

RONN Drain Complet s.r.o., která působí v České republice již 17 let a na Slovensku téměř 10 let, si získala svou reputaci kvalitou výrobků, vysokou úrovní služeb a účinnou reakcí na potřeby zákazníků. V průběhu let se společnost RONN úspěšně rozrostla díky svému širokému portfoliu produktů a kvalitou vrcholového managementu.

Kombinací znalosti trhu, kvalitních produktů a specializovaných služeb pro zákazníky, dnes MEA a RONN dosahují, podporovány silnou výrobní základnou MEA, jednoznačně vedoucího postavení v České republice a na Slovensku. To vše umožňuje, aby budoucí společná firma mohla jednotně podporovat své zákazníky, umožňovala jim realizovat projekty na míru a nacházela širší a efektivní řešení zejména v oblasti odvodnění a hospodaření s vodou.

Kvalitní kontakty a vztahy vytvořené v minulých letech oběma organizacemi budou zachovány, protože naši zákazníci a naši lidé jsou naší nejcennější hodnotou. Tím, že stavíme na zkušenostech obou firem, RONN a MEA, můžeme Vám poskytnout lepší podporu při řešení projektů v oblasti odvodnění a hospodaření s vodou.
MEA Water Management s.r.o.
logo MEA Water Management s.r.o.

Komplexní hospodaření s dešťovou vodou. Firma nabízí odvodňovací systémy pro venkovní plochy z polymerického betonu, nerezové systémy pro gastro provozy, nerezové koupelnové žlaby, podlahové a střešní vpustě, vsakovací systémy a nádrže na dešťovou vodu, ...

 
 
Reklama