Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

KESSEL AG nová velkokapacitní přečerpací zařízení AQUALIFT F XL

KESSEL AG nyní představuje nové velkokapacitní přečerpávací zařízení AQUALIFT F XL pro mnohostranné využití, vhodné např. pro čerpání odpadní vody od odlučovačů tukůi.

čerpání odpadní vody od odlučovačů tuků přčepání odpadní vody fekálie
Přečerpávací zařízení Aqualift F XL

KESSEL AG je leader v odvodnění z komerčních, veřejných a privátních prostorů více než 30 let. Pro odvodnění od malých privátních prostorů až po velké komerční budovy poskytuje kompletní sortiment v kanalizačních systémech s možností výběru dle požadavků investorů, architektů a projektantů.

KESSEL AG nyní rozšířila svůj sortiment o přečerpací zařízení Aqualift F XL. Čerpací zařízení Aqualift F XL jsou vhodné například pro čerpání odpadní vody od odlučovačů tuků. Další možnosti využití jsou tam, kde je zapotřebí přečerpání odpadní vody a to jak s fekáliemi tak bez fekálií.

Všechny komponenty jsou navrženy jako modulární systém. Aqualift F se skládá ze tří objemových velikostí a to 200, 300 a 450 litrů. Jedno nebo zdvojené čerpadlové zařízení jsou k dispozici od 1400 do 5500 Wattů. Speciální design dovoluje čerpacímu zařízení Aqualift F být instalováno i v rozích s přítokem Ø 110 nebo Ø 160 mm a 90 stupňovém (bočním) odtokem do tlakového potrubí. To představuje snadnou a rychlou instalaci. Do čerpacích zařízení je možné připojit další boční vtoky až do průměru Ø 200 mm. Maximální čerpací výška je 27 m a maximální čerpací kapacita 60 m3/h.

Čerpací zařízení Aqualift F obsahují komfortní řídící jednotku se síťovým napájením, ON / OFF přepínačem s digitálním displejem v šesti jazycích, pro aktuální provozní stav a záznamem provozu a nastavení. Řídící jednotka je určena pro stěnovou montáž. Jako volitelné příslušenství je možné dodatečně k Aqualiftu F namontovat výstražný plovákový přepínač pro hlášení poruch, který je možné propojit prostřednictvím rozhraní GSM modulu a získávat tak informace přes mobilní telefon, aby obsluha byla rychle informována a mohla reagovat odpovídajícím způsobem.

Více informací
tel.: 377 830 111
e-mail: kessel@kreiner.cz

 
 
Reklama