Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Grundfos vědomostní olympiáda zná své vítěze

Dne 9.dubna 2013 ve školícím středisku firmy Grundfos v Olomouci proběhlo krajské kolo 1. ročníku „GRUNDFOS VĚDOMOSTNÍ OLYMPIÁDY“ - soutěže instalatérských vědomostí určené pro žáky oboru instalatér odborných škol olomouckého kraje.

GRUNDFOS VĚDOMOSTNÍ OLYMPIÁDY“ - soutěže instalatérských vědomostí určené pro žáky oboru instalatér odborných škol olomouckého kraje výherci

GRUNDFOS VĚDOMOSTNÍ OLYMPIÁDU pořádá SŠP Olomouc, Rooseveltova 79 a firmou Grundfos Olomouc, pod záštitou náměstka hejtmana Olomouckého kraje Ing. Zdeňka Švece.

Celkem se této vědomostní olympiády zúčastnilo 12 žáků, kteří vyhráli školní kola na některé ze šesti škol regionu s výukou budoucích instalatérů.

Žáky a pedagogický doprovod přivítal Ing. Jaroslav Polcer ze SŠP Olomouc, zástupce firmy Grundfos Ing. Lubomír Čepek, zástupce odboru školství krajského úřadu Olomouc PhDr. Karel Goš a zástupce ředitele pro teoretickou výuku SŠP Olomouc, Rooseveltova 79 PhDr. Petr Hřebíček.
Po skončení časového limitu pro zpracování soutěžních testů a občerstvení účastníků provedl Ing. Čepek zástupce firmy Grundfos prezentaci firmy, seznámil přítomné s vyráběnými čerpadly a provedl účastníky soutěže a pedagogický doprovod po prostorách firmy.
Na závěr bylo provedeno vyhodnocení, vyhlášeny výsledky a provedeno předání cen nejen všem účastníkům, ale hlavně třem nejlepším žákům. Ceny byly věnovány sponzorskými firmami, a to firmou Grundfos Olomouc a firmou Alca Plast Břeclav, za což jim patří poděkování.

Na 1. místě a 3. místě se umístili žáci ze SŠP v Olomouci a to Žáček David, který získal 50 bodů a Zatloukal Ondřej se 47 body ze šedesáti možných. Na druhém místě pak skončil se 49 body Kašpar Ondřej ze Střední školy železniční a stavební v Šumperku.

Výsledková listina krajského kola Grundfos vědomostní olympiády
Výsledné pořadíJméno účastníkaŠkolaCelkový počet bodů
1. Žáček DavidStřední škola polytechnická, Olomouc50
2. Kašpar OndřejStřední škola železniční a stavební, Šumperk49
3. Zatloukal OndřejStřední škola polytechnická, Olomouc47
4.Pospěch RadekStřední průmyslová škola, Hranice47

Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 
Reklama