Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Nové modely v řadě Smart Line

Nerezové zásobníky ACV řady SmartLine byly spojeny s technologií Tank-in-Tank. Vyjma vysoce pokrokové technologie Tank-in-Tank se modely řady SmartLine vyznačují vysokým standardem ohřevu a maximálně optimální izolace.

Modely "Smart" jsou teplotně izolovány tak, že povrch tvoří 50 mm silná polyuretanová izolační vrstva. Tepelné ztráty statického ohřívání jsou do 0,35°C za hodinu (při teplotě výměníku 85°C), čímž se minimalizují energetické nároky.

Od počátku uvedení do provozu v roce 2002 podstatně vzrostla úspěšnost řady "Smart". Tento rok ACV rozšiřuje řadu o modely Smart 600 a Smart 800. Díky jejich velké kapacitě protékající ohřívané vody a malé základně jsou ideální kombinací s řadou HeatMaster k výstavbě rozsáhlých autonomních systémů ohřevu 3. generace vyžadující velké množství teplé užitkové vody. Světlé šedé barvy perfektně sedí při kombinaci s ostatními typy. Stejně jako jejich menší sourozenci Smart 320 a Smart 420 mohou být Smart 600 a Smart 800 instalovány do bateriových formací.

ACV dodává i sadu pro paralelní zapojení celého okruhu. Řada SmartLine E byla spuštěna jako doprovodný produkt ke standardní SmartLine. Její výhodou je volitelná instalace elektrického přitápění v rozsahu 3 až 6 kW jako záložního ohřevu k primárnímu okruhu.

ACV ohlašuje koncem tohoto roku nástup řady SmartLine s alternativními zdroji energie. Alternativní SmartLine je ohřívač se systémem Tank-in-Tank s nerezovou cívkou napojenou na solární panely v primárním okruhu a tepelnou pumpou nebo vzduchovém udržovacím systému.

Bližší informace o nových modelech v řadě Smart Line


 
 
Reklama