Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

AMAXPRO – Nový moderní a profesionální systém vnitřní kanalizace

Společnost GLYNWED s.r.o. představila nový systém vnitřní kanalizace AMAXPRO, který má oproti klasickým HT odpadním systémům díky své konstrukci vylepšené mechanické i akustické vlastnosti.

Tento nový systém vnitřní kanalizace využívá třívrstvé konstrukce trubek se zlepšenými mechanickými i akustickými vlastnostmi. Odolný systém je možný instalovat i při teplotách do – 10°C a současně odolává také vysokým teplotám tekoucího odpadu (až do + 90°C, krátkodobě až 95°C) a chemickým látkám v odpadní vodě.

Bílá vnitřní vrstva umožňuje snadnou kontrolu kvality provedené práce a rychlou lokalizaci případných ucpávek. Praktické měřítko na trubkách usnadňuje montáž instalovaných úseků rozvodů.

Více informací o systému vnitřní kanalizace AMAXPRO na našich webových stránkách nebo na info@glynwed.cz

Glynwed systém vnitřní kanalizace AMAXPRO odpadní systém třívrsvá konstrukce trubek se zlepšenými mechanickými i akustickými vlastnostmi
Systém vnitřní kanalizace AMAXPRO
Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama