Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GLYNWED vydal nový katalog sortimentu FRIALEN®

Společnost GLYNWD s.r.o. vydala 2. rozšířené vydání katalogu k sortimentu elektrotvarovek FRIALEN®, tvarovek na tupo, kanalizačních tvarovek FRIAFIT® a příslušenství FRIATOOLS®.

V novém katalogu byla také aktualizována skladová disponibilita všech položek.

Hlavní novinky v sortimentu:

Nový katalog sortimentu elektrotvarovek FRIALEN<sup>®</sup>
Nový katalog sortimentu elektrotvarovek FRIALEN® ke stažení
Objímka UB d 900 mm, SDR 11

Ta rozšířila řadu dimenzí v tlakové řadě SDR 11. Její montáž se provádí podle nového návodu pro montáž elektrotvarovek velkých dimenzí FRIALEN® XL.

Redukované T-kusy elektro

Jsou k dispozici v dimenzích d 32/20, 63/32, 63/40 a 63/50 mm. Průběžná část elektrotvarovky má odkrytou topnou spirálu k optimálnímu přenosu tepla, velkou hloubku zasunutí, široké svařovací zóny, studené zóny na koncích a uprostřed.

Mezipřírubová těsnění

Jedná se o dva typy těsnění—ploché těsnění k lemovému nákružku z materiálu EPDM a ploché těsnění s ocelovou výztuhou z materiálu NBR.
Nově je také dodávána elektrozáslepka MV i v dimenzi d 200 mm.

Ke změnám došlo také v sortimentu kanalizačních tvarovekFRIAFIT ®. Zde je hlavní novinkou kanalizační sedlová tvarovka ASA-VL v dimenzích od d 355 do d 630 mm. Nově je v nabídce také přípojka k napojení na ocelové a betonové kanalizační potrubí ASA-MULTI.


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama