Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Akce! AquaSoftener změkčí a zkvalitní vodu vaší domácnosti nebo chalupy

Akce na úpravny vody - doprava a standartní instalace na místě zdarma! Novinka: AquaEmix 450 je univerzální úpravna vody pro domácnosti, chaty a menší provozovny. Zároveň odstraňuje železo, mangan, amoniak a koriguje zápach.

Změkčení vody v domácnosti

Změkčení vody pro domácnosti je dnes velmi rozšířené a populární téma. V mnoha oblastech ČR je voda v domácnostech, chalupách či kancelářích velmi tvrdá a způsobuje tak mnohdy nemalé potíže. Díky změkčení vody v domácnosti je možné předejít tvrdé vodě a vodnímu kameni, který způsobuje.

Pokud si nejste jisti při výběru správné úpravny vody, neváhejte nás kontaktovat s poptávkou.

Pro změkčení vody v domácnosti, chalupě či kanceláři je potřeba znát přibližnou spotřebu, dle které které pak vybíráme příslušný typ změkčovacího zařízení. Také je vhodné mít změřenou aktuální tvrdost vody.

Odstranění vodního kamene lze řešit dvěma způsoby:
  • Mechanické odírání - Bělavý povlak, který se objevil na spotřebičích jednodušše odřeme. Použít můžeme drátěnku, v některých případech až šmirgl či pilník. Nevýhoda je vysoké riziko zničení spotřebičů nebo zařízení, které je vodním kamenem zasaženo.
  • Chemické rozpuštění - O něco šetrnější je použití chemických prostředků, které vodní kámen usazený na sanitárním zařízení, ve spárách obkladů, ve varných konvicích či vodovodních bateriích, umí odstranit poměrně rychle. Chemické prostředky jako jsou tablety do myčky, či změkčovací sůl nelze ale bohužel použít vždy a nejsou ve všech případech účinné. Například neochrání přívodní vodovodní potrubí, kde se vodní kámen vyskytuje také. Dlouhodobé používání chemických prostředků se navíc může vyšplhat na finanční obnos rovnající se ceně celého změkčovače.

Změkčovače vody AquaSoftener

Domácí změkčovače vody AquaSoftener změkčí tvrdou vodu, zamezí vzniku vodního kamene a zároveň zlepší i chuťové vlastnosti vody. Zmizí i problémy s vysušenou pokožkou nebo například škraloup v kávě.

Domácí změkčovače Aquasoftener jsou vhodné jak pro domácnost, či chalupu, tak i pro menší provozovnu. Úpravny vody mají dvouletou záruku.

Dubnová akce u EuroClean změkčení úprava vody železo mangan
Dubnová akce u EuroClean

EuroClean, s.r.o.
logo EuroClean, s.r.o.

Úprava vody a problémy spojené s úpravou a filtrací vody. EuroClean se specializuje na projekce, výrobu a dodávky technologických celků řešících nestandardní problémy investorů s vodou a vodním hospodářstvím.

 
 
Reklama