Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Novinky Jika Tigo 2013 - nadčasové řešení koupelny

Řada Jika Tigo od designéra Michala Janků dokazuje, že efektivně a přitom elegantně lze využít i velmi malý prostor. Její letošní novinky svým vyzněním evokují pohodlí, čistotu, harmonii a pocit luxusu.

V kolekci je kladen důraz nejen na kvalitu, ale i na nadčasovost jednotlivých prvků a jejich snadnou údržbu.

Celá řada nových asymetrických umyvadel Tigo umožňuje koupelnu ozvláštnit a přitom poskytnout dostatek odkládacích prostor. Umyvadla, jež jsou k dispozici v šířkách 65, 80 a 100 cm, pracují s hloubkou pouhých 38,5 cm a v koupelně nezabírají příliš místa. Každé umyvadlo lze pořídit jak samostatně, tak s odpovídající policí nebo skříňkou. Vybavit je lze také praktickým držadlem na ručníky. Police jsou k dispozici v krémové, mocca a bílé, skříňky pak v pěti barevných podobách. Vybírat lze od tradiční bílé, přes krémovou, mocca, kombinaci krémové s bílou až po odvážnou jasně zelenou. Hladké plochy lakovaných skříněk přitom neruší komplikované úchyty. Plnovýsuvné zásuvky umožňují mít kdykoli perfektní přehled o všech uložených předmětech. Celou sérii nových podumyvadlových skříněk je možné zkombinovat jak se stávajícím sortimentem vysokých skříněk, tak využít novinku – střední či vysokou hlubokou skříňku. Koupelně tak lze jednoduše vtisknout jednotný design.


Jika Tigo – asymetrický sprchový kout a vanička
SPRCHOVÝ KOUT - Rozměry: 100 cm x 80 cm x 190 cm (výška), Barva:bílá, chrom, Úprava Jikaperla GLASS pro snadnou údržbu ,Cena: 11 257 Kč (se sklem arctic), 10 728 Kč (s transparentním sklem)
KERAMICKÁ VANIČKA - Rozměry:100 cm x 80 cm, Barva:bílá, chrom, Cena: 4 316 Kč

Asymetrický sprchový kout Tigo umožní pohodlné sprchování s dostatkem místa i v malé koupelně. Kout s unikátním rozměrem 80 x 100 cm přestavuje ojedinělé řešení nabízející využít i úzký a dlouhý koupelnový prostor, který nelze nijak přestavět. Sprchový kout je možné zvolit s transparentním sklem či v podobě arktic, přes niž bude patrná jen silueta těla. Úprava Jika perla GLASS umožňuje jeho snadnou údržbu. Sprchový kout lze zakoupit i s keramickou vaničkou buď v klasickém hladkém provedení nebo s protiskluzovým provedením Antislip.

Velkorysé designové dvojumyvadlo Tigo s šířkou 125 cm je hluboké pouze 38,5 cm. Díky tomu se vejde například do dlouhé a úzké koupelny. Poskytne tak komfort velkého a privátního prostoru i na omezené ploše. Dvojumyvadlo lze kombinovat se skříňkou, držákem na ručníky či s policí. Zaujme především jeho otevřená varianta, která podtrhuje čisté linie této moderní série.


 
 
Reklama