Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schell Inside – dobrá zpráva pro projektanty

Projektanti dlouhodobě potvrzují zájem o výrobky firmy Schell, která už několik desetiletí nabízí profesionálům ve stavebnictví kvalitní armatury a další komponenty sanitárních systémů. Velký úspěch zaznamenává i program Schell Inside.

Především tzv. specifikátorům a rozpočtářům, kteří zodpovídají za technickou stránku budovy, je určen program Schell Inside. Komplexní program usnadňuje práci projektantům velkých i menších objektů od rodinného domu až po nemocnici, školu nebo sportovní areál, u všech těchto budov je díky programu možné jednoduše specifikovat technické vybavení sanitárních prostor.
Pro objekty sloužící veřejnosti, ve kterých se pohybuje velké množství lidí, je nutné, aby armatury byly vysoce odolné. Stejně podstatné je i snadné udržování sanitárních prostor hygienicky čistých. Schell nabízí splachovací podomítkové systémy, ovladače splachování i v bezdotykové verzi, klasické jednopákové baterie i jejich bezdotykové varianty určené do veřejných sanitárních prostor některé i s možností termické dezinfekce pro snížení rizika bakteriálních infekcí.

Projektanti - specifikátoři ocení také připojovací a rohové ventily v designovém provedení. Ve veřejných sanitárních prostorech lze dobře využít ventily s ovládáním zabezpečeným proti neoprávněnému odběru vody. Zajistit všechny komponenty u jednoho dodavatele je vždy výhodnější než objednávat každou součástku zvlášť. Schell nabízí všechny armatury, splachovací systémy, ventily, příp. další doplňky, projektantům šetří čas a investorům finance. Výrobky společnosti Schell – Made in Germany – jsou zárukou kvality materiálu i zpracování, všechny komponenty mají dlouhou životnost a zároveň jednotný moderní design.

Více informací o technickém řešení Inside od firmy Schell

Program Schell Inside ustnadňí práci projektantům technické vybavení sanitárních prostor armatury baterie
Schell Inside

SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama