Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Schell představí na ISH 2013 novou řadu armatur Vitus

Frankfurtský veletrh ISH je událostí, na kterém by neměl chybět žádný odborník z oblasti sanity. Schell představí armaturu Vitus, určenou speciálně pro zdravotnická zařízení, kliniky a lékařské praxe.

Schell se představuje ve Frankfurtu.

Frankfurtský veletrh ISH je událostí, na kterém by neměl chybět žádný odborník ani professional z oblasti sanity. Nepřekvapí proto, s jakou pečlivostí se na něj připravuje jeden z neetablovanějších německých výrobců, firma Schell. Prezentovat se bude na ploše 280 m2. Jaké novinky firma pro veletrh připravuje, zůstává dosud zahaleno tajemstvím. O jedné novince ale můžeme mluvit nahlas již nyní.

Schell představuje novou řadu armatur Vitus, určených speciálně pro zdravotnická zařízení, kliniky a lékařské praxe. Tomuto určení bylo podřízeno konstrukční i designové řešení řady Vitus. Zdravotnictví samozřejmě klade extrémní důraz na vysokou hygienickou funkčnost a obsluhu výrobků v sanitárních prostorech a tradiční německý výrobce Schell tyto požadavky svou řadou Vitus bezezbytku naplňuje.

Produktová řada Vitus přináší nadstandardní řešení, které díky robustnosti výrobků garantuje dlouholetou bezproblémovou funkčnost. Vitus je komplexním řešením armatur pro umyvadla, sprchy a toalety ve zdravotnických zařízeních. Již po zveřejnění prvních informací o této řadě se na německém trhu stává žádaným artiklem. Není divu, technici a designéři firmy Schell totiž při vymýšlení koncepce reagovali na nejnovější, stále více stupňované požadavky na hygienu ve zdravotnických zařízeních. V České republice a na Slovensku má Vitus potenciál oslovit především segment soukromých zdravotnických zařízení, ordinací a rehabilitačních center.

Technické detaily o výrobcích Vitus a dalších novinkách firmy Schell vám přineseme přímo z frankfurtského veletrhu ISH.
sanitární armatury Schell Vitus
Schell Vitus

Více informací o firmě Schell získáte na www.schell.eu nebo na níže uvedených kontaktech.


Schell sa predstavuje vo Frankfurte.

Frankfurtský veľtrh ISH je udalosťou, na ktorej by nemal chýbať žiadny odborník ani profesionál z oblasti sanity. Neprekvapí preto, s akou starostlivosťou sa na túto udalosť pripravuje jeden z najetablovanejších nemeckých výrobcov, firma Schell. Prezentovať sa bude na ploche 280 m2. Aké novinky firma pre veľtrh pripravuje, zostáva zatiaľ zahalené rúškom tajomstva. O jednej novinke ale môžeme hovoriť nahlas už teraz

.

Schell predstavuje nový rad armatúr Vitus, určených špeciálne pre zdravotnícke zariadenia, kliniky a lekárske praxe. Tomuto určeniu bolo podriadené konštrukčné i designové riešenie série Vitus. Zdravotníctvo samozrejme kladie extrémny dôraz na vysokú hygienickú funkčnosť a obsluhu výrobkov v sanitárnych priestoroch a tradičný nemecký výrobca Schell tieto požiadavky svojou sériou Vitus bezozbytku napĺňa.

Produktový rad Vitus prináša nadštandardné riešenia, ktoré aj vďaka robustnosti výrobkov garantujú dlhoročnú bezproblémovú funkčnosť. Vitus je komplexným riešením armatúr pre umývadlá, sprchy a toalety v zdravotníckych zariadeniach. Už po zverejnení prvých informácií o tejto sérii sa na nemeckom trhu stáva žiadaným artiklom. Niet sa čomu diviť, technici a designéri firmy Schell totiž pri vymýšľaní koncepcie reagovali na najnovšie, stále viac stupňované požiadavky na hygienu v zdravotníckych zariadeniach. V Českej republike a na Slovensku má Vitus potenciál osloviť predovšetkým segment súkromých zdravotníckych zariadení, ordinácií a rehabilitačných centier.

Viac informácií o výrobkoch Vitus a ďalších novinkách firmy Schell vám prinesieme priamo z frankfurtského veľtrhu ISH.


SCHELL GmbH & Co. KG
logo SCHELL GmbH & Co. KG

Firma SCHELL patří mezi hlavní světové výrobce armatur a instalační techniky. Nabízený sortiment se skládá z výrobků v oblasti jak rohových regulačních a připojovacích ventilů, tak armatur a splachovačů pro veřejný sektor.

 
 
Reklama