Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

GLYNWED na veletrhu STŘECHY Praha zajišťuje zajímavé přednášky

Pro návštěvníky z řad profesionálů je na 7.2. připravena přednáška věnovaná podtlakovému systému odvodnění plochých střech, jeho fungování, zásadám návrhu a montáže. Další témata probereme v sobotu 9.2.

Společnost GLYNWED s.r.o. se bude aktivně účastnit doprovodného programu veletrhu STŘECHY PRAHA 2013, který se koná od 6. do 9. února 2013 na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech.

Pro návštěvníky z řad profesionálů je připravena přednáška věnovaná podtlakovému systému odvodnění plochých střech, jeho fungování, zásadám návrhu a montáže. V sobotu 9. února se uskuteční přednáška věnovaná otázce co s vodou ze střechy. „Vyřešení hospodaření s dešťovou vodou na pozemku je podle platné legislativy podmínkou pro získání stavebního povolení. Je dokonce nutné i pro povolení změn stavby či změn jejího užívání. Dešťovou vodu můžete na pozemku vsakovat, nebo ji využívat na zahradě i v domácnosti,“ vysvětluje Barbora Blanková ze společnosti GLYNWED proč na tuto přednášku přijít.

Přednáška „podtlakové odvodnění střech“ se bude konat ve čtvrtek 7. 2. 2013 od 10:15 v HALE 3 (sál č. 4). Obsahem přednášky bude fungování podtlakového systému a rozdíly oproti konvenčnímu odvodnění, zásady navrhování podtlakového odvodnění a také nejčastější problémy, které nastávají při montáži, a jak se jim vyhnout. Přednášet bude Ing. Jiří Janich.

Přednáška na téma „co s dešťovou vodou ze střechy“ proběhne v sobotu v 11:30 v HALE 3 (sál č. 4). Ing. Lukáš Mudroch vysvětlí, jaké povinnosti ukládá současná legislativa stavebníkům a vlastníkům pozemků, jak konkrétně vyřešit hospodaření s dešťovou vodou buď formou vsakování, nebo jak zabezpečit její bezproblémové využívání pro zahradu a domácnost.

Více informací o semináři nebo tématu obecně naleznete na www.glynwed.cz



Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama