Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Vyhlášení 1. kola akce VYHRAJTE MAŠINU

WAVIN OSMA pomáhal Ježíškovi s dárky. V magickém předvánočním datu 12. 12. 2012 proběhlo vyhlášení 1. kola marketingové akce VYHRAJTE MAŠINU. Celkem bylo rozdáno krásných 201 cen.

Všichni, kteří splnili jednoduché podmínky soutěže, byli vloženi do rukou osudu, který určil jednotlivé vítěze a následně obdarované.

Absolutním vítězem prvního kola se stal s 30 obdrženými cenami pan Jan Kotlan, kterému srdečně blahopřejeme. Štěstěna se tentokráte usmála na Třebíč, kde byl ve velkoobchodní prodejně firmy CESARO uskutečněn vítězný nákup a tip.

Celkem bylo rozdáno krásných 201 cen a věříme, že svým výhercům udělaly radost. Všem zúčastněným bychom chtěli poděkovat a povzbudit je k další aktivitě ve druhém kole, neboť akce pokračuje a hlavní cena v podobě motocyklu Suzuki Bandit 650S na svého šťastného majitele ještě čeká.

VYHRAJTE MAŠINU - AKCE PRODLOUŽENA DO 28. 2. 2013!

Soutěž Wavin Osma Vyhraj mašinu 1. kolo výherce
Předání ceny výherci 1. kola soutěže VYHRAJ MAŠINU panu Janu Kotlanovi
Wavin Czechia s.r.o.
logo Wavin Czechia s.r.o.

Společnost Wavin je přední světový výrobce a dodavatel plastových potrubních systémů pro rozvody vody, topení a plynu. Specializuje se i na systémy pro hospodaření s dešťovou vodou a realizaci či sanaci inženýrských sítí. V České republice působí od roku ...

 
 
Reklama