Nejnavštěvovanější odborný web
pro stavebnictví a technická zařízení budov
estav.tvnový videoportál

Rozšíření sortimentu liniového odvodnění o žlaby třídy C250 pro velké projekty

Společnost GLYNWED s.r.o. rozšířila tento podzim svoji řadu liniového odvodnění o odvodňovací žlaby Nicoll KENADRAIN třídy zatížení C 250.

Tyto robustní vysoko-zátěžové žlaby jsou určené převážně pro velké projekty odvodnění komunikací, pěších zón a parkovišť.

Jsou vyrobeny ze zpevněného polypropylenu s vysokou odolností proti tlakům a otřesům. Jejich bezporézní konstrukce zajišťuje také vysokou odolnost proti mrazu. Hladké vnitřní stěny pak zajišťují ideální průtokové vlastnosti a také samočisticí schopnost. Díky velkému výběru mřížek (mřížkovaná, drážkovaná litina, litina s žebrováním,…)splňují tyto žlaby požadavky na estetický vzhled při instalaci do dlažby či asfaltových úprav povrchů.

Velice žádanou variantou je KENADRAIN kaskádový systém šíře 100 mm, který se skládá ze čtyř různých hloubek kanálů, které jsou instalovány ve skupinách ve stejných hloubkách. Ve čtyřech fázích se hloubka zvyšuje a nastává tak přirozený akcelerační samospád směrem k výpusti.

Podívejte se na videa k odvodňovacím žlabům KENADRAIN
K dispozici je také technický katalog.

Technické informace k liniovým odvodňovacím žlabům

iniového odvodnění o odvodňovací žlaby Nicoll KENADRAIN třídy zatížení C 250 Glynwed

Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 
Reklama